Senua's Saga: Hellblade II heeft een releasedatum

Senua's Saga: Hellblade II heeft een releasedatum

Senua's Saga: Hellblade II heeft een lang ontwikkelingsproces achter de rug, maar is nu bijna klaar om uitgebracht te worden. Volgens de jongens van Ninja Theory is het vervolg op Hellbalde: Senua's Sacrifice in de laatste ontwikkelingsfase. Tot nu toe was de releasedatum van het spel onbekend, maar de Developer Direct die gisteren door Xbox en Bethesda werd gehost, zorgde voor veel verrassingen. Niet alleen konden we een video bekijken met nieuwe beelden van Senua's Saga: Hellblade II, maar ook werd de officiële releasedatum voor de game onthuld.

Komt dit voorjaar uit

De video die werd getoond tijdens de Developer Direct toont een aantal filmische scènes van Senua's Saga: Hellblade II en veel beelden die gericht zijn op het ontwikkelingsproces van de game. Ook vertelt Melina Juergens over haar rol als Senua in de game en het verhaal.

 

 

In Senua's Saga: Hellblade II probeert de hoofdpersoon de Vikingen tegen te houden die haar huis overvielen in het eerste spel. Dit keer reist ze naar IJsland om het tegen ze op te nemen. Het nieuwe spel zal echter beduidend anders zijn dan zijn voorganger, omdat Senua vrede heeft weten te sluiten met haar innerlijke demonen en niet bang is voor haar visioenen en de stemmen in haar hoofd. Dit betekent absoluut niet dat Senua's Saga: Hellblade II minder meeslepend zal zijn dan zijn voorgangers. De nieuwe game zal een diepgaand verhaal en een spannende verhaallijn bevatten die net zo meeslepend en complex zal zijn als die in de eerste Hellblade.

Nu de actie zich verplaatst naar een gloednieuw scenario, zullen er genoeg nieuwe dingen te ontdekken zijn, maar Senua's Saga: Hellblade II wordt een verhaalgedreven avontuur waarin jouw beslissingen er echt toe doen.

Als je je wilt onderdompelen in de wereld van Senua's Saga: Hellblade II, raden we je ten zeerste aan om Hellblade: Senua's Sacrifice eerst te proberen. Het eerste spel in de serie is op zichzelf al een kijkje waard en het zal je helpen te begrijpen hoe complex de persoonlijkheid van Senua is. Natuurlijk kun je het eerste spel voor de beste prijs vinden met onze prijsvergelijker, en je kunt Senua's Saga: Hellblade II voor PC en Xbox consoles preorderen voor de release op 21 mei 2024.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief