Senua's Saga: Hellblade II ziet er legendarisch uit in nieuwe gameplaytrailer

Senua's Saga: Hellblade II ziet er legendarisch uit in nieuwe gameplaytrailer

Ninja Theory's Noors geïnspireerde actiedrama Senua’s Saga: Hellblade II heeft nu een release window. Tijdens de Xbox Summer Showcase deelde Microsoft dat we het volgende hoofdstuk van Senua's avonturen ergens in 2024 te zien krijgen. Bekijk de trailer nu-Ninja Theory heeft zichzelf overtroffen met de graphics en het geluidsontwerp van het spel, dus het is aan te raden om oordopjes te dragen voor de volledige ervaring.

 

 

Land van ijs en sneeuw

Opnieuw speelt Senua's psychose een rol in Hellblade II in de vorm van stemmen in haar hoofd die haar zowel helpen als hinderen op haar zoektocht. Het interessante is dat Senua's reis naar de onderwereld en haar confrontatie met Hela in het vorige spel allemaal in haar hoofd konden zitten. In Hellblade II zie je haar echter vechten tegen reuzen aan het hoofd van een leger. Het tweede spel is niet alleen grootschaliger, maar de grens tussen mythe en werkelijkheid lijkt dit keer nog vager.

Er zijn tot nu toe drie officiële trailers plus een dev diary video verschenen van Hellblade II, maar we hebben nog steeds geen idee waar het verhaal over gaat. Het enige wat we tot nu toe weten is dat het zich afspeelt in IJsland, dat er mensenoffers bij betrokken zijn en dat Senua een groep krijgers leidt in een poging mythische wezens te doden en "nieuwe verhalen te smeden om de goden die ons achtervolgen te treffen". Blijkbaar heeft ze de rol van wijze vrouw voor deze mensen op zich genomen en wordt ze zelfs een heks genoemd door de entiteit in de trailer. We hopen meer te weten te komen over wat er precies aan de hand is zodra er een definitieve releasedatum is aangekondigd.

 Senua’s Saga: Hellblade II verschijnt in 2024 voor Xbox Series X|S, PC en Game Pass. We hebben nog geen prijzen voor gekregen, maar kijk snel voor een goede Senua’s Saga: Hellblade II Xbox key. Als je het nog niet hebt gespeeld, kun je ook het bekroonde Hellblade: Senua’s Sacrifice kopen tegen de beste prijzen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Games Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : To be announced
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief