Eneba COM
 
 

Senua's Saga: Hellblade 2 onthult zijn speciale fotomodus

Senua's Saga: Hellblade 2 onthult zijn speciale fotomodus

Met de release van Senua's Saga: Hellblade II om de hoek, heeft ontwikkelaar Ninja Theory alle fans van het eerste spel in de serie herinnerd aan de ongelooflijke graphics van het spel. Als Hellblade: Senua's Sacrifice een realistische weergave bevatte van de personages die je ontmoet en de locaties die je bezoekt in het verhaal, dan zou het vervolg alles nog een stapje verder brengen. In Senua's Saga: Hellblade II kunnen spelers Senua's geschiedenis blijven volgen terwijl ze wraak neemt op de Vikingen die haar thuis hebben verwoest. Ze zal naar IJsland reizen in een gevaarlijke reis, maar deze keer zullen de dingen heel anders zijn dan in de eerste game. Nu Senua vrede heeft met haar innerlijke demonen en heeft geaccepteerd wie ze is, zal ze de gebeurtenissen in haar nieuwe avontuur heel anders benaderen.

De eerste Hellblade-game had spectaculaire graphics, maar Senua's Saga: Hellblade II gaat verder dan dat om een meeslepend avontuur te bieden. Dit omvat natuurlijk verbeterde graphics die gebruik maken van de nieuwste technologie, het gebruik van gedetailleerde fotogrammetrie, motion capture en meer. Het resultaat is een unieke ervaring die oude overleveringen en een meeslepend verhaal combineert met een wreed en complex gevechtssysteem. Al deze nieuwigheden zullen de fans van het eerste spel zeker aanspreken.

Ongelooflijke beelden

Zoals meestal het geval is bij games met uitmuntende graphics, heeft Senua's Saga: Hellblade II een speciale fotomodus. Hiermee kunnen spelers hun beste momenten in het spel vereeuwigen via ongelooflijke foto's. Ninja Theory heeft bij de aankondiging van deze functie een aantal voorbeelden laten zien en ze zien er indrukwekkend uit.

 

 

Een dergelijk detailniveau zal er zeker toe bijdragen dat spelers urenlang aan het scherm gekluisterd blijven wanneer Senua's Saga: Hellblade II op 21 mei uitkomt voor PC en Xbox Series X/S. Voordat je aan dit avontuur begint, raden we je aan onze vergelijker te gebruiken om de beste deals voor Hellblade: Senua's Sacrifice te bekijken als je het eerste spel nog niet hebt gespeeld. De beste kortingen op Senua's Saga: Hellblade II zijn ook beschikbaar met onze prijsvergelijker voor de release.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief