Hellblade II vergeet Senua's psychose niet

Hellblade II vergeet Senua's psychose niet

De hoofdpersoon van Hellblade: Senua's Sacrifice heeft veel meegemaakt tijdens haar epische reis om de ziel van haar overleden geliefde te redden, maar haar avontuur was veel gecompliceerder dan je zou denken door haar innerlijke problemen. De stemmen in Senua's hoofd waren een belangrijk element in het vormen van het personage en het verhaal in de eerste game, en ze zullen ook een prominente rol spelen in de ontwikkeling van de gebeurtenissen in haar aankomende avontuur. In Senua's Saga: Hellblade II heeft ze vrede met haar innerlijke demonen, maar de dappere Pict-krijger heeft de oorsprong van haar hallucinaties niet achter zich gelaten. Haar psychose is een van haar karakteristieke eigenschappen en Ninja Theory heeft ervoor gekozen om het verhaal juist met dit gegeven te vertellen.

Een realistische benadering

De aanpak van de studio voor een dergelijk probleem werd in het eerste spel al geprezen, maar ze hebben besloten om het niet achter te laten voor de tweede episode in Senua's verhaal. Een nieuwe video over Senua's Saga: Hellblade II belicht haar psychose aan de hand van echte ervaringen en neurowetenschap.

 

 

Senua's authenticiteit is wat de hele spelervaring meeslepend en geloofwaardig maakt, en haar ziekte is heel belangrijk in dit proces. In plaats van anekdotisch te zijn of een excuus om bepaalde gameplaymechanieken te introduceren, heeft Ninja Theory Senua's Saga: Hellblade II eromheen gebouwd. Vanuit Senua's perspectief is wat ze waarneemt echt en het stelt haar in staat om een duidelijk pad te bepalen dat alleen zij kan zien, maar dat doorslaggevend is in haar avontuur omdat het een van de belangrijkste elementen is die haar vooruit drijft.

Senua's Saga: Hellblade II zal de fans van de serie binnenkort verblijden met zijn uitmuntende graphics, verhaal en gameplay. De release van het spel staat gepland voor 21 mei op PC en Xbox Series X/S, en als je Senua wilt vergezellen in haar volgende avontuur op dag één, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om vandaag nog een Senua's Saga: Hellblade II spelcode te pre-orderen tegen de beste prijs.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief