Hellblade II wordt afgetopt op 30fps op Xbox consoles

Hellblade II wordt afgetopt op 30fps op Xbox consoles

De aanstaande lancering van Senua's Saga: Hellblade II maakt alle fans van het eerste spel in de serie enthousiast. Niet alleen laat de game spelers opnieuw in het verhaal van Senua duiken, maar nu ze vrede heeft met haar innerlijke demonen, opent de game een nieuw scala aan mogelijkheden met behoud van de kenmerkende sfeer en benadering van de gameplay die Hellblade: Senua's Sacrifice tot een veelgeprezen titel maakten. De realistische weergave van het scenario waarin het verhaal zich afspeelt en deextreem gedetailleerde personages dragen bij aan een meeslepende ervaring. Senua's Saga: Hellblade II bevat indrukwekkende graphics en zal elke druppel kracht uit je grafische processor halen om de best mogelijke prestaties te leveren. De eerste reviews van het spel voor de release hebben echter onthuld dat het spel geen grafische modi bevat waaruit je kunt kiezen.

Beperkte prestaties

Het eerste gevolg van zo'n ontwikkelingskeuze is dat je je graphics niet kunt aanpassen om betere prestaties te krijgen. GamePro meldt ook dat Hellblade II is afgetopt op 30 fps op Xbox Series X/S consoles. Dit zou de bedoeling zijn omdat Ninja Theory een ervaring wil leveren met een heel specifiek uiterlijk. Het zal echter mogelijk zijn om de fps van het spel op pc te verhogen. De studio heeft een spel gemaakt dat de Unreal 5 engine tot het uiterste benut om alle motion-capture animaties en gevechten te ondersteunen. De beelden die Hellblade II tot nu toe laat zien, wijzen er niet op dat de fps-cap op Xbox nadelig zal zijn voor de ervaring, en de mogelijkheid om een spel met iets betere prestaties op een high-end pc te spelen is ook niets nieuws.

 

 

Senua's Saga: Hellblade II volgt Senua terwijl ze naar IJsland reist om haar zoektocht naar wraak voort te zetten. Het spel heeft een nieuw en realistischer gevechtssysteem, maar hetzelfde diepe verhaal dat van zijn voorganger een hit maakte. Zoals gewoonlijk biedt onze prijsvergelijker de goedkoopste Senua's Saga: Hellblade II spelcodes voor de release.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief