Het kost je 8 uur om Hellblade II uit te spelen

Het kost je 8 uur om Hellblade II uit te spelen

Groter betekent niet beter, althans zo denkt Ninja Theory over videogames. De studio heeft hierover gesproken in een recent interview met IGN waarin studiohoofd Dom Matthews zijn visie deelde. Volgens Matthews is het licht van een bepaalde game niet gebonden aan de kwaliteit van de ervaring en als de ontwikkelaars een verhaal willen vertellen, moet de game zich aanpassen aan het verhaal om dat doel te bereiken.

Het risico om een ervaring te bieden die onnodig is uitgebreid om spelers langer te laten spelen is inderdaad een veelvoorkomende praktijk in bepaalde genres, vooral met de toevoeging van zijmissies die geen invloed hebben op het verhaal of geen extra smaak toevoegen aan de wereld van het spel. Als het echter gaat om verhalende spellen zoals Hellblade: Senua's Sacrifice, kan de toevoeging van dit soort content het tempo van het spel letterlijk om zeep helpen. Daarom heeft de studio zich gericht op het toepassen van hetzelfde beleid bij het werken aan Senua's Saga: Hellblade II.

 

 

Precies op tijd

Acht uur is meer dan genoeg om met Senua's Saga: Hellblade II een passende ervaring af te leveren die voldoet aan het doel van de studio. Je zou er ongeveer zo lang over moeten doen om het aankomende spel uit te spelen zonder ook maar één detail van het meeslepende verhaal te missen. Het werkte als een charme voor Hellblade: Senua's Sacrifice zoals bedoeld door de studio, zoals wordt erkend door Matthews, die ook denkt dat zo'n soort ervaring is waar de fans van de studio naar op zoek zijn.

“I think there’s a lot of pressure on people’s time these days and I think our fans, from what we hear from them, they enjoy a shorter game where our intention is that every step of that journey is meaningful… There’s an audience of people that want games that are focused.”

Seanua's Saga: Hellblade II verschijnt op 21 mei voor de PC en Xbox Series. Het tweede hoofdstuk in Senua's avontuur gaat verder met haar verhaal over wraak op degenen die haar dorp hebben verwoest, dit keer in een nieuw scenario. Als je van het eerste spel hield, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Senua's Saga: Hellblade II te vinden om je exemplaar te kopen en klaar te zijn om op dag één te spelen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief