Instant Gaming EU
 
 

Senua's Saga: Hellblade II ligt om de hoek

Senua's Saga: Hellblade II ligt om de hoek

Senua's Saga: Hellblade II is een aankomend actie-avonturenspel ontwikkeld door Ninja Theory en uitgegeven door Xbox Game Studios. Het is het vervolg op het bekroonde Hellblade: Senua's Sacrifice.

Het eerste spel kreeg positieve kritieken van critici en werd door velen geprezen als een kunstwerk, geprezen om de ongewone focus op psychose, de kwaliteit en uniekheid van de benadering van de aandoening en het verhaal en hoofdpersonage.

Toen werd aangekondigd dat Senua's Saga: Hellblade II, het vervolg op Hellblade: Senua's Sacrifice, in ontwikkeling was, keken veel fans reikhalzend uit naar de release. Ninja Theory kondigde ook aan dat Senua's Saga: Hellblade II wordt uitgebracht op 21 mei 2024.

Nu, na een aantal maanden wachten, is de releasedatum van Senua's Saga: Hellblade II binnen een week binnen handbereik. Ninja Theory heeft het releaseschema ook op hun X/Twitter-pagina geplaatst, waardoor gamers enthousiast zijn:

 

 

Senua's Saga: Hellblade II is gemaakt met een hoger budget en een groter team dan zijn voorganger. De gameplay is vergelijkbaar met het vorige deel uit 2017, met combo-gebaseerde gevechten en puzzels. De gameplay en visuals zijn vernieuwd ten opzichte van de vorige game: snellere gevechten en verbeterde visuals gebouwd op een nieuwe Unreal Engine, met behoud van de psychologische horror. Senua's Saga: Hellblade II bevat de hoofdpersoon uit de eerste game, belooft een nieuwe reis en werpt een licht op haar innerlijke strijd. Ninja Theory heeft ook de systeemeisen voor Senua's Saga: Hellblade II bekendgemaakt, dus zorg ervoor dat je aan de vereiste specificaties voldoet om van het spel te kunnen genieten.

Senua's Saga: Hellblade II is over slechts een week verkrijgbaar op PC en Xbox Series X/S. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker gebruikt om Senua's Saga: Hellblade II voor de beste prijs te bestellen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief