De openingsfilm van Hitman 3 is hier te zien

De openingsfilm van Hitman 3 is hier te zien

Het werd aangekondigd aan het begin van de zomer tijdens de conferentie van Sony, en de release nadert nu snel. We hebben het over Hitman 3. Hoewel PC-gamers enigszins teleurgesteld waren om te horen dat het spel tijdelijk exclusief zal zijn voor Epic Games Store, zoals vele andere tegenwoordig, blijft Hitman 3 een langverwachte game.

De fans van de franchise hoeven niet veel langer te wachten, want de afronding van de World of Assassination-trilogie zal op 20 januari 2021 worden uitgebracht. Er is tot nu toe nogal wat informatie over het spel onthuld door middel van verschillende film- en gameplay-video's, waaronder enkele van de zes bestemmingen die beschikbaar zullen zijn, zoals Dubai of meer recentelijk Chongqing, China. Er is vandaag een nieuwe video van het spel gepubliceerd en deze is nogal belangrijk omdat het de openingsfilm van Hitman 3 is.

 


We zien Agent 47 vergezeld door Lucas Gray, zijn tegenstander in het eerste deel van de trilogie, die blijkbaar een bondgenoot is geworden in een gevecht tegen een gemeenschappelijke vijand, Providence. De actie lijkt te beginnen in Saoedi-Arabië als ze Dubai naderen, wat zeker een van hun doelwitten is in Hitman 3, aangezien we ook de Burj Al-Ghazali wolkenkrabber kunnen zien. Maar deze bioscoopfilm heeft bij sommige fans de vraag doen rijzen, aangezien Agent 47 niet echt bekend staat om zijn werk in een team. De beelden zouden de mogelijkheid van coöperatieve multiplayer in het spel open kunnen laten. IO Interactive heeft hier nu geen informatie over onthuld, maar een tijdje terug hebben ze aangekondigd dat Hitman 3 geen multiplayer zou aanbieden, dus het is het beste om je hier niet te veel in te laten meeslepen.

Hitman 3 zal vanaf 20 januari 2021 beschikbaar zijn op de PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt de beste prijzen al vinden op onze comparator.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief