Eneba COM
 
 

Hogwarts Legacy release wordt uitgesteld

Hogwarts Legacy release wordt uitgesteld

Na meer dan twee jaar van geruchten, en zelfs het lekken van een vermeende trailer, werd Hogwarts Legacy afgelopen september officieel aangekondigd op de Playstation Showcase. We konden een eerste video bekijken met prachtige beelden, maar dat onthulde geen enkele hint over de gameplay, die ook een release voor 2021 aankondigde. Zoals je je moet voorstellen, zal dit uiteindelijk niet het geval zijn.

Het slechte nieuws werd aangekondigd via het officiële Twitteraccount van het spel met het volgende bericht:

We willen de fans over de hele wereld bedanken voor de geweldige reactie op de aankondiging van Hogwarts Legacy van ons Portkey Games label. Het creëren van de best mogelijke ervaring voor alle Wizarding World en gaming fans is voor ons van het grootste belang, dus we geven het spel de tijd die het nodig heeft. Hogwarts Legacy zal in 2022 worden uitgebracht.

 

 

Het lijkt erop dat Avalanche Software, die de leiding heeft over de ontwikkeling van Hogwarts Legacy, meer tijd nodig heeft om het spel af te maken. We krijgen niet meer details over de exacte redenen voor deze vertraging, maar het is waarschijnlijk om een goede reden. Het is ook waarschijnlijk dat wat CD Projekt Red nu doormaakt met de nogal tumultueuze lancering van Cyberpunk 2077 ervoor heeft gezorgd dat Warner Bros. erg voorzichtig is, vooral omdat Hogwarts Legacy ook een generatieoverschrijdend spel zal zijn. Dat zou ook verklaren waarom we sinds de aankondiging van het spel in september niet meer van het spel hebben gehoord.

 

 

Hogwarts Legacy is een actie-avonturen RPG die zich afspeelt in de late jaren 1800, ruim voor de gebeurtenissen van de Harry Potter en Fantastic Beast serie. In het spel spelen we als een nieuwkomer in Zweinstein die ontdekt dat hij de enige is die zeer oude magie kan hanteren, waarbij hij moet kiezen of hij het gebruikt om goed of kwaad te doen. Dit alles zal worden ontdekt in Hogwarts Legacy, in 2022.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief