Hwoarang is het nieuwste Tekken 8 personage

Hwoarang is het nieuwste Tekken 8 personage

Hoewel alle fans staan te popelen om de releasedatum voor Tekken 8 te weten, blijft Bandai Namco Entertainment personages toevoegen aan de lange lijst van vechters die in het spel beschikbaar zullen zijn. De rivaal van Jin Kazama zal terugkeren in het nieuwe deel van de iconische vechtvideospelreeks. Beiden waren Taekwondo leerlingen van Bael Doo San en hebben zich nu met hun respectievelijke stijlen deze vechtdiscipline eigen gemaakt. Hwoarang is in elk spel uit de serie aanwezig geweest sinds zijn eerste verschijning in Tekken 3 en keert nu terug voor meer actie. Je kunt hem zien vechten tegen Nina Williams in de nieuwste Tekken 8 video.

 

 

Een Taekwondo meester

Hwoarang is niet het snelste personage in het spel, maar dat compenseert hij ruimschoots met het extreem lange bereik en de indrukwekkende kracht van zijn trappen. Hij kan een tegenstander vanuit bijna elke hoek trappen en door hun verdediging heen komen, terwijl hij uit de buurt blijft van elke grijppoging. Verdediging is niet zijn sterkste punt, en zijn vechtstijl geeft de voorkeur aan degenen die hun tegenstanders voortdurend onder druk zetten door een constante stroom van aanvallen te leveren. Zijn speelstijl is moeilijk onder de knie te krijgen, maar zeer de moeite waard als je er eenmaal in slaagt een paar trappen te geven, want hij kan zijn vijanden snel overweldigen. Hwoarang heeft verschillende nieuwe vechtsportbewegingen in Tekken 8 en het zal een solide mededinger zijn in het toernooi. Natuurlijk is het zijn doel om Jin Kazama koste wat kost te verslaan.

Tekken 8 blijft groter worden en mogelijk zien we de komende maand nog meer vechters onthuld worden. Een tweede EVO-toernooi vindt plaats in augustus en Bandai Namco kan het evenement gebruiken als een gelegenheid om meer dingen over het spel te onthullen als het niet eerder voor een verrassingsrelease gaat, wat vrij onwaarschijnlijk is. In elk geval kun je met onze prijsvergelijker altijd de beste prijzen bekijken om je Tekken 8 CD-sleutel voor alle platforms vóór de release te pre-orderen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

43.85€
Tekken 8
Tekken 8
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief