Jun Kazama maakt een spectaculaire terugkeer in Tekken 8

Jun Kazama maakt een spectaculaire terugkeer in Tekken 8

Het King of the Iron Fist Tournament is altijd het hoofdscenario geweest voor de gevechten in Tekken 8. Maar als het gaat om het verhaal, concentreert de hoofdplot zich diep op bepaalde personages, met name Kazuya Mishima. De nieuwste Tekken 8 presentatie brengt een ander personage terug wiens rol cruciaal is voor het verhaal, Jun Kazama, die Kayuya's vroegere geliefde en Jin Kazama's moeder is. Haar enige verschijning in de serie voert ons terug naar Tekken 2, en ze wordt al heel lang gemist. In Tekken 8 keert ze eindelijk terug met de bedoeling het kwaad te reinigen dat Kazuya's hart heeft aangetast, en hem een flink pak slaag te geven omdat hij haar binnenkort ook probeerde te doden.

 

 

Een zuivere ziel met een gave om te vechten

Afgezien van de mogelijke implicaties voor het verhaal in Tekken 8, die nog moeten worden bepaald, voegt de terugkeer van Jun Kazama nog een vechter toe aan het toenemende aantal vechters dat in het spel beschikbaar is. Zij en Nina Williams zijn tot nu toe de enige vrouwelijke vechters op de lijst, en we weten niet of Bandai Namco ons met meer zal verrassen. In ieder geval hanteert Jun de kracht van het licht en beschikt ze over indrukwekkende vechtvaardigheden, wat genoeg is om Kazuya in haar presentatievideo snel af te maken. Met een stijlvolle kledij, een geweldig uiterlijk en een breed scala aan trappen en stoten, zal Jun Kazama een echte nieuwigheid zijn voor nieuwere generaties die haar capaciteiten in het verleden niet op de proef hebben kunnen stellen.

Het is duidelijk dat Tekken 8 een keerpunt wordt in het verhaal van de franchise. De nieuwe spelsystemen samen met de terugkeer van zo'n relevant personage zijn precies genoeg redenen voor de fans om enthousiast te zijn over het spel. Hopelijk komt Bandai Namco binnenkort met een releasedatum. Ondertussen zullen we genieten van meer beelden van het spel die op de EVO worden vrijgegeven, ook al maakt het spel geen deel uit van de competitie. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om Tekken 8 goedkoop te kopen al beschikbaar op onze prijsvergelijker. 

29.03€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief