Leroy Smith en Asuka Kazama zullen voorkomen in Tekken 8

Leroy Smith en Asuka Kazama zullen voorkomen in Tekken 8

Zoals verwacht staat Tekken 8 in de schijnwerpers op de EVO Japan 2023. Bandai Namco is zich volledig bewust van het belang van het toernooi onder de fans van vechtspellen, en het pusht de marketingcampagne van zijn komende titel. In de afgelopen weken hebben we veel video's gezien waarin de vechters worden getoond die bij de lancering in Tekken 8 aanwezig zullen zijn. De lijst bevat personages die in alle delen van de serie aanwezig zijn geweest, zoals Kazuya, en sommige die een tijdje afwezig zijn geweest, zoals Jun, maar er worden er steeds meer onthuld. Leroy Smith en Asuka Kazama werden dit weekend getoond in hun respectievelijke video's.

Leroy Smith

Nadat hij in Tekken 7 verscheen als een van de personages in de seizoenspas, keert de Win chun master terug in Tekken 8 om deel te nemen aan The King of the Iron Fist Tournament. Zijn doel is wraak te nemen op degenen die de bendeoorlog veroorzaakten die vijftig jaar geleden bijna New York City vernietigde. Hij heeft enkele nieuwe bewegingen aan zijn set toegevoegd, maar zijn snelle stootcombinatie is nog steeds de kern van zijn aanval.

 

 

Asuka Kazama

Een ander lid van de Kazama-familie zal in Tekken 8 in de schijnwerpers staan. Asuka Kazama zal vechten voor gerechtigheid en proberen het toernooi te winnen. Ze beheerst de Kazama Style Traditional Martial Arts en maakt gebruik van acrobatische trappen om elke tegenstander, hoe groot ook, op de knieën te krijgen.

 

 

Hoewel er wekelijks nieuwe vechters worden onthuld moet Bandai Namco nog steeds de enige grote vraag over Tekken 8 beantwoorden: Wat is de releasedatum? Natuurlijk hebben wij het antwoord als je je afvraagt waar je Tekken 8 goedkoop kunt kopen: Gebruik onze prijsvergelijker om de beste deals te bekijken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

45.00€
Tekken 8
Tekken 8
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief