Instant Gaming EU
 
 

Kijk hoe Marshall Law vecht in Tekken 8

Kijk hoe Marshall Law vecht in Tekken 8

Bandai Namco overspoelt het internet met video's die de vechters in Tekken 8 laten zien. Nina Williams, Kazuya Mishima, Jin Kazama, en Paul Phoenix werden de afgelopen weken in eerdere video's in de schijnwerpers gezet, maar er zullen nog veel meer vechters aanwezig zijn in het nieuwste deel van de iconische vechtserie. Nu is het de beurt aan Marshall Law om zijn gameplay trailer te krijgen.

Marshall is erg veranderd sinds zijn eerste verschijning in de serie. Het oorspronkelijke idee achter het personage was een eerbetoon aan Bruce Lee, en hij was praktisch een kloon van de legendarische acteur die zelfs zijn gele trainingspak aantrok. Vele jaren zijn verstreken en hij heeft een totaal nieuw uiterlijk. Hij is behoorlijk gespierder, maar behoudt ook enkele van de gebaren die Bruce Lee beroemd maakte. Je kunt hem in actie zien in de volgende trailer.

 

 

Na het enorme succes van Tekken 7 viel het nieuwe deel al snel op bij de fans met zijn flitsende visuals gemaakt met de Unreal Engine 5 en een nieuwe kunststijl. Bandai Namco heeft in een recente trailer ook de nieuwe gameplayfuncties onthuld, waaronder het gloednieuwe Heat-systeem, dat je onder de knie zult moeten krijgen als je je kansen op de overwinning in Tekken 8 wilt maximaliseren.

Waarschijnlijk krijgen we in de komende weken nog meer figher onthullingen te zien. Het komende EVO Japan toernooi zal het perfecte podium zijn om het spel te tonen, en degenen die het evenement bijwonen zullen zelfs de mogelijkheid hebben om het spel te proberen als ze geluk hebben.

Hoewel Tekken 8 nog geen officiële releasedatum heeft, maar je kunt de beste prijzen bekijken om je Tekken 8 code te pre-orderen op PC, Xbox Series X/S, en PlayStation 5.

31.44€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief