Mortal Kombat 1 brengt Smoke en Rain terug

Mortal Kombat 1 brengt Smoke en Rain terug

Ontwikkelaar NetherRealm Studios blijft langzaam informatie onthullen over het volgende deel in de Mortal Kombat-serie. We weten al dat Mortal Kombat 1 de verhaallijn zoals we die kennen compleet zal veranderen. Het zal bijvoorbeeld erg spannend zijn om oude antagonisten als Scorpion en Sub-Zero als hechte bondgenoten te zien, maar we weten zeker dat niet alles liefde en knuffels zal zijn in de nieuwe wereld die wordt geregeerd door de vuurgod Liu Kang. Mortal Kombat 1 draait immers nog steeds om brute en uitdagende gevechten.

Overal ninja's

Over het aantal en de naam van de vechters in het startrooster voor Mortal Kombat 1 wordt al gespeculeerd sinds de game is aangekondigd, maar het laatste nieuws van NetherRealm Studios heeft onthuld dat twee favorieten van de fans deel zullen uitmaken van de startopstelling. Rain en Smoke zullen beschikbaar zijn in Mortal Kombat 1 bij de lancering en ze zullen worden vergezeld door andere iconische vechters uit de serie als Kameo-vechters die je zullen bijstaan tijdens de gevechten, waaronder Cyrax, Frost, Scorpion en Sektor.

 

 

Mortal Kombat 1 biedt je een groot aantal personages om uit te kiezen en misschien zie je een aantal van hen ook wel als Kameo-vechters. Tot nu toe passen Scorpion en Johnny Cage in die categorie. In elk geval zullen we hier de komende weken meer over weten.

Het nieuwe verhaal maakt Mortal Kombat 1 zeker een plekje waard in alle videogamebibliotheken van de fans, maar we weten zeker dat de ontwikkelaars ook tal van andere nieuwigheden zullen toevoegen om het spel spannender te maken qua gameplay. Als je al lange tijd fan bent van de serie, ben je misschien geïnteresseerd in een speciale editie van het spel met wat extra's. De beste aanbiedingen om Mortal Kombat 1 goedkoop te kopen vind je al in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief