Mortal Kombat 1 heeft verschillende edities vol coole items

Mortal Kombat 1 heeft verschillende edities vol coole items

De reboot van de Mortal Kombat-serie is een gebeurtenis die geen enkele fan van de iconische vechtserie mag missen. Mortal Kombat 1 is voorbestemd om naast Street Fighter 6 en Tekken 8 een van de populairste games in het genre te worden. De gloednieuwe verhaalmodus, naast nieuwe gameplaymodi en de meest brute vechtmechanieken, zullen ervoor zorgen dat de game een plekje verdient in de meeste videogamebibliotheken. NetherRealm Studios weet dat en heeft verschillende speciale edities van de game voorbereid voor de fans, elk met een verscheidenheid aan items en in-game bonussen die je ervaring in Mortal Kombat 1 nog pittiger zullen maken. Laten we ze eens bekijken:

Mortal Kombat 1 Standaard Editie

Dit is de basiseditie van het spel en wordt geleverd met alleen het basisspel, maar je kunt verschillende bonussen vrijspelen als je deze pre-ordert, waaronder Shang Tsung als speelbaar personage en toegang tot een bèta in augustus.

Mortal Kombat 1 Premium Editie

Deze editie breidt je basisspel uit met het Kombat Pack, dat 1.250 Dragon Krystals, de Jean-Claude Van Damme skin voor Johnny Cage, vijf nieuwe Kameo-vechters en vroege toegang tot zes nieuwe speelbare personages bevat. Je kunt er ook Mortal Kombat 1 mee spelen op 14 september.

Mortal Kombat 1 Kollector's Editie

Dit is de duurste editie van Mortal Kombat 1 en zit boordevol items. Het bevat alle inhoud van de Premium Edition, maar met 2700 Dragon Krystals. Wie deze editie koopt, ontvangt ook een Liu Kang-sculptuur, een exclusieve stalen behuizing en een exclusieve limited edition Liu Kang in-game kleurvariant Inspired.

 


Welke editie je ook kiest, onze prijsvergelijker is het beste hulpmiddel om Mortal Kombat 1 goedkoop te pre-orderen en je voor te bereiden op de release van het nieuwste deel in de legendarische vechtgameserie, die de serie voor altijd zal veranderen.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief