Poncle laat co-op multiplayer van Vampire Survivors zien

Poncle laat co-op multiplayer van Vampire Survivors zien

De aankondiging van een couch co-op multiplayer modus voor Vampire Survivors heeft het legioen fans van de roguelike actiegame van Poncle behoorlijk opgewonden. De mogelijkheid om het plezier te delen met meerdere vrienden die naast je zitten lijkt zo spannend als het maar kan, omdat er meerdere combinaties van verwoestende wapencombo's en nog grotere uitdagingen mogelijk zijn. Maar kan een spel dat al honderden vijanden op het scherm toont zo'n grafische overload aan stralen, kogels en explosies aan? Geo Morgan, Senior Marketing Manager bij Poncle heeft ons in een recente publicatie in Xbox Wire wat inzicht gegeven in de nieuwe gameplaymodus.

Gecontroleerde chaos

Morgan heeft onthuld dat je tot drie spelers aan je multiplayergame kunt toevoegen vlak voordat je aan een level begint, zelfs in je huidige savebestand. Elke speler kiest een ander personage en het levelsysteem heeft enkele aanpassingen gekregen voor multiplayer. De ervaringsbalk wordt gedeeld door alle spelers, maar ze levelen om de beurt. Als een speler sterft, laat hij een doodskist achter die uiteindelijk zal dienen als respawnpunt, mits de rest van de groep nog in leven is.

In de multiplayermodus is de gameplay net zo chaotisch als je van Vampire Survivors kunt verwachten. Het aantal wapens dat elke speler kan pakken verandert afhankelijk van hoeveel er in het spel aanwezig zijn, maar het is helemaal aan hen of ze de wapenverdeling willen strategiseren of gewoon willen plunderen wat ze kunnen. Omdat alle spelers één scherm delen, moet je je acties coördineren met je vrienden als je de kaart wilt verkennen.

Als je benieuwd bent naar de chaos die vier spelers van Vampire Survivors op het scherm kunnen loslaten, moet je hieronder de nieuwste gameplayvideo bekijken waarin de multiplayermodus wordt getoond, met dank aan IGN.

 


De lokale coöp multiplayer komt volgende week maandag in Vampire Survivors, samen met de release van het spel op Nintendo Switch. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om de beste deals in videogames te bekijken en koop Vampire Survivors goedkoop als je een van de grootste indiehits van de afgelopen jaren niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief