You are here
We also support
 
 
 
 

Skull and Bones zou wel eens heel snel Ubisoft's volgende release kunnen worden

Skull and Bones zou wel eens heel snel Ubisoft's volgende release kunnen worden
NEWS 27 jun. 2022 09:00

Het is lang geleden dat Ubisoft Skull and Bones aankondigde. Het spel met piratenthema heeft tijdens de ontwikkeling heel wat veranderingen ondergaan, en de uiteindelijke versie van het spel zal heel anders zijn dan het oorspronkelijke project. Als gevolg van die veranderingen heeft het ontwikkelingsproces langer geduurd dan verwacht, maar het gerucht gaat dat we heel binnenkort op ons piratenschip door de zee zouden kunnen varen. 

De release van het spel kan aanstaande zijn, want het heeft in verschillende landen een beoordeling van het ERSB bestuur gekregen. De beschrijving die naast de beoordeling verschijnt bevestigt dat Skull and Bones zal verschijnen op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, en Sadia. Het detailleert ook verschillende aspecten van het spel die te maken hebben met de inhoud en de gameplay.

 

"This is a naval-combat action game in which players assume the role of a shipwrecked outcast on a journey to become a pirate captain. As players take on missions, they can explore settlements and engage in dramatic sea battles. From a first-person perspective, players command their crew to shoot cannons at rivals (e.g., warships, merchant ships, settlements/forts) in attempts to obtain loot/goods."

 

De beschrijving van de inhoud en het beeldmateriaal dat tot nu toe is onthuld wijzen op een gaaf spel dat een nieuwe sensatie zou zijn voor de fans van alles wat met piraten te maken heeft. Het zal een geduchte concurrent worden voor Sea of Thieves, maar Ubisoft heeft nog geen officiële verschijningsdatum voor Skull and Bones bevestigd. De fans moeten niet ophouden te hopen dat de lancering heel dichtbij komt, want het gerucht gaat dat Ubisoft de herwerkte versie van Skull and Bones volgende maand zal onthullen. 

 

Skull and Bones

 

De slechte financiële resultaten van het bedrijf kunnen de lancering van het spel versneld hebben in een poging de aandacht te trekken van de spelers, die zich ergeren aan de vertragingen bij projecten als de herbewerking van Prince of Persia: The Sands of Time, Beyond Good and Evil 2, of Skull and Bones zelf. In elk geval kun je er zeker van zijn dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste aanbiedingen voor videogames te vinden en Skull and Bones goedkoop vooruitlopend op de release te kopen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief