Instant Gaming EU
 
 

Starfield komt Volgend jaar november

Starfield komt Volgend jaar november

Het begin van Bethesda Softworks liep er wel op vooruit dat het bedrijf voorbestemd was een referent te worden in de wereld van de videospelletjes. Na een paar spellen uitgebracht te hebben die onder de radar bleven, markeerde The Elder Scrolls: Arena markeerde het begin van een reis die zijn eindbestemming zou bereiken met Skyrim, waarmee ze zich consolideerden als een van de belangrijkste ontwikkelaars van videospelletjes. Maar er is meer dan The Elder Scrolls series in Bethesda's portfolio, en ook de Fallout series zijn behoorlijk populair, vooral dankzij titels als Fallout 3 en Fallout 4. De ontwikkelaar staat op het punt zich voor het eerst in 25 jaar in een nieuw universum te verdiepen met Starfield, een rollenspel dat ons meeneemt naar de ruimte in een episch avontuur.

 

"In this next generation role-playing game set amongst the stars, create any character you want and explore with unparalleled freedom. Harnessing the power of next-gen technology and built on the all-new Creation Engine 2, Starfield takes you on a journey through space as you strive to answer humanity’s greatest mystery."

 

Starfield werd in 2018 aangekondigd en we hebben er sindsdien niet veel info over gehad, maar ter gelegenheid van Microsofts conferentie tijdens de E3 2021 afgelopen weekend, geeft een officiële teaser trailer ons wat inzicht in het spel. De graphics lijken even indrukwekkend te zijn als we gewend zijn te zien in andere spellen van Bethesda.

 

 

De onthulling van Starfield heeft ook een paar belangrijke mededelingen over de release opgeleverd. Het spel komt beschikbaar op 11 november 2022, exclusief voor PC en Xbox Series X/S. Dit was iets wat verwacht werd nadat Microsoft Bethesda kocht, maar Starfield zal vanaf dag 1 ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass, en dat zal veel fans zeker verrassen, en sommigen zelfs doen overwegen een abonnement op de dienst te nemen. We hopen er de komende maanden meer over te horen, maar het lijkt beslist de potentie te hebben om weer een spel te worden waarvan we nog jaren na de lancering zullen genieten.

37.71€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief