Eneba COM
 
 

Starfield verrast op Gamescom met een live-action trailer

Starfield verrast op Gamescom met een live-action trailer

Nu de E3 ontbreekt, is de Gamescom uitgegroeid tot de belangrijkste afspraak van de zomer voor videogamefans. Daarom was het voor Bethesda het perfecte scenario om Starfield te laten zien. We zijn amper twee weken verwijderd van de release van een van de grootste ruimteavonturen aller tijden en de makers van Skyrim konden zo'n kans niet laten liggen om hun aankomende spel te promoten.

Todd Howard betreedt de scène

Onlangs hebben we de kans gehad om veel details over het spel te leren, waaronder de gameplay en een rondleiding door de drie grote steden. Maar Bethesda had iets speciaals gereserveerd voor de Gamescom Opening Night Live en tijdens het evenement werd een spectaculaire live-action trailer getoond. Bethesda Softworks directeur Todd Howard maakte zijn eerste opwachting om over het spel te praten en een nieuwe video te introduceren die de reusachtigheid van Starfield benadrukt, een avontuur dat meer dan duizend planeten belooft om te verkennen in een van de meest ongelooflijke ruimteavonturen ooit gemaakt.

 

 

Hoewel de video niets nieuws laat zien over Starfield, is het een emotionele herinnering voor fans die staan te popelen om het spel te spelen zodra het uitkomt op 6 september, vooral nadat de meeste recente lekken over het spel, waaronder gameplay, cinematics en aanpassingsopties, zijn stilgelegd vanwege copyrightclaims op de meeste sociale mediakanalen. Bethesda was hier absoluut niet blij mee en nam maatregelen om ze zo snel mogelijk te stoppen.

Hoe dan ook, de release van Starfield staat voor de deur en iedereen die staat te popelen om zich onder te dompelen in het enorme universum hoeft niet lang meer te wachten. Als jij een van hen bent en het spel nog niet hebt voorbesteld, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Starfield Xbox sleutel voor de beste prijs te krijgen en het spel nu al te pre-loaden.

37.44€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief