De nieuwe gameplay trailer van Starfield zal je versteld doen staan

De nieuwe gameplay trailer van Starfield zal je versteld doen staan

Veel spelers maakten zich zorgen over hoe weinig Bethesda tot nu toe over Starfield had onthuld. Daarom werd er zo reikhalzend uitgekeken naar de nieuwste showcase. De ontwikkelaar stelde de fans wederom niet teleur en gaf niet één maar twee video's vrij die veel aspecten van de aankomende sciencefiction game belichten.

De eerste video legt de nadruk op het verhaal, maar onthult ook een flinke hoeveelheid gameplaybeelden van gevechts- en verkenningsscènes. In Starfield ben je lid van Constellation, een organisatie die belast is met het verkennen van de verre uithoeken van het heelal en het blootleggen van de geheimen ervan. In zo'n gevaarlijke baan bezoek je onontdekte locaties, knoop je relaties aan met verschillende facties, elk met hun eigen agenda, en vecht je overal in de melkweg tegen allerlei bedreigingen.

 

 

Een zeer diepe duik

De tweede video biedt een meer meeslepende reis door de gamefuncties. Starfield bevat een gedetailleerde character creator waarmee je je uiterlijk kunt aanpassen zoals jij dat wilt. De video laat ook een aantal verschillende ruimteschepen zien die je in het spel kunt gebruiken. Ze hebben allemaal verschillende mogelijkheden en zijn geschikt voor een specifieke taak, of dat nu verkenning of gevechten zijn. Je kunt ze ook aanpassen met verschillende add-ons om ze aan je behoeften aan te passen.

Starfield bevat veel ruimtegevechten en Bethesda heeft een systeem gemaakt dat vaag doet denken aan Star Wars: Squadrons. Je schip heeft een bepaald energieniveau dat je kunt toewijzen aan verschillende systemen om de prestaties te verbeteren. De sleutel tot je succes in het spel is leren hoe je dit kunt aanpassen aan een specifieke situatie. Natuurlijk gaat Starfield verder dan dat en kun je ook vijandelijke ruimteschepen aanvallen en overnemen om ze aan je vloot toe te voegen.

 

 

De sterkste eigenschap van Starfield is verkenning. Bethesda heeft onthuld dat elk avontuur compleet anders zal zijn. De inhoud van elke planeet die je verkent wordt gegenereerd op het moment dat je er aankomt. De planeet zelf wordt procedureel gegenereerd, waardoor je elke keer weer een nieuw avontuur beleeft.

Met al deze functies is Starfield klaar om een van de belangrijkste releases van het jaar te worden en een sterke kandidaat voor de Game of the Year award in veel categorieën. De lancering van het spel staat gepland voor 6 september op PC en Xbox Series X/S en je kunt je Starfield code nu al pre-orderen met onze prijsvergelijker.

37.73€
Starfield
Starfield
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief