Instant Gaming EU
 
 

Bekijk alle trofeeën in Dead Island 2

Bekijk alle trofeeën in Dead Island 2

Nadat Deep Silver een paar weken geleden de releasedatum van Dead Island 2 vervroegde, verdween het spel van de radar, maar het komt binnenkort beschikbaar, en we kunnen er eindelijk meer nieuws over horen. Ontwikkelaar Dambuster Studios heeft een lijst onthuld van de trofeeën die je kunt vrijspelen in het komende zombie-dodende spel, en je gaat het nog wel even druk krijgen als je ze allemaal wilt voltooien. 

Geen spoilers

Dead Island 2 zal nogal wat trofeeën bevatten die je kunt voltooien. Sommige daarvan vereisen dat je uitdagingen in het spel voltooit, zombies afmaakt met specifieke aanvallen, non-story quests voltooit, en meer. Je zult ze niet allemaal solo kunnen voltooien, en als je voor Platinum wilt gaan, zul je in de coöperatieve modus moeten springen om enkele specifieke trofeeën te halen. De lijst is zorgvuldig afgestemd met de jongens van TrueTrophies om spoilers te vermijden, dus je kunt hem bekijken op hun site als je elk detail wilt weten.

Als je meer informatie wilt over Dead Island 2 kun je in deze zelfde nieuwssectie lezen over de verbeteringen op het gebied van zombie-verwijdering die het FLESH-systeem naar het spel brengt of het op kaarten gebaseerde vaardigheidssysteem. Dead Island 2 zal op die punten heel anders zijn dan zijn voorganger, en het niveau van realisme en gore naar nieuwe hoogten tillen en nieuwe mechanieken inbouwen die zullen bijdragen aan een spannendere spelervaring dan ooit. 

 

 

Als je het spel voor de beste prijs wilt aanschaffen, kun je zoals gewoonlijk onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Dead Island 2 PlayStation codes te bekijken. De release van Dead Island 2 staat gepland voor 21 april op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC via Epic Games Store.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief