BG PPC IG EN
 
 

Dead Island 2 onthult zijn op kaarten gebaseerde vaardigheidssysteem

Dead Island 2 onthult zijn op kaarten gebaseerde vaardigheidssysteem

Dead Island 2 is eindelijk op weg naar de release en het lijkt erop dat de horror FPS van Dambuster studio enkele onverwachte nieuwigheden voor de fans in petto heeft. Dead Island 2 creative director James Worrall heeft in een recent interview nieuwe details over het komende spel onthuld. Een van de meest interessante onthullingen is het nieuwe vaardigheidssysteem, dat volstrekt ongebruikelijk is.

 

 

In plaats van toegang te hebben tot verschillende skill trees zoals in Dead Island, zullen de personages in Dead Island 2 gebruik maken van een skill deck dat wordt omschreven als "a collection of slots that represent all kinds of different abilities and you swap the cards in and out on the fly, however you want, whenever you want." Het systeem is slechts een nieuwe manier om de door jou gekozen vaardigheden weer te geven, maar het komt met een zeer interessant neveneffect. Je zult je vaardigheden on the fly kunnen veranderen om je aan te passen aan een bepaalde situatie.

In plaats van toegang te hebben tot verschillende skill trees zoals in Dead Island, zullen de personages in Dead Island 2 gebruik maken van een skill deck dat wordt omschreven als "een verzameling slots die allerlei verschillende vaardigheden vertegenwoordigen en je wisselt de kaarten in en uit on the fly, hoe je wilt, wanneer je wilt." Het systeem is gewoon een nieuwe manier om de vaardigheden die je hebt gekozen weer te geven, maar het komt met een zeer interessant neveneffect. Je zult je vaardigheden on the fly kunnen veranderen om je aan te passen aan een bepaalde situatie.

"The art is amazing, and they're fun to look at and all of that, but they're just really fun to play with. Change skills mid-air - you can take off, change a skill, and land with a different loadout and that's just amazing."

"And you can take some real risks with your loadout as well. It really pays off… and sometimes, goes horribly wrong."

Dergelijke nieuwigheden zullen zeer welkom zijn bij de enorme gemeenschap van fans die al meer dan acht jaar wachten op Dead Island 2. Meerdere vertragingen hebben de ontwikkeling ervan geteisterd sinds het spel werd aangekondigd, maar zijn voorganger was zo populair dat de hype voor het spel nooit is afgenomen. De release staat nu gepland voor 28 april 2023, op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt de beste deals voor Dead Island 2 cd-sleutels al vinden met onze prijsvergelijker als het afslachten van zombies je favoriete hobby is.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief