Bungie maakt drie Destiny 2 uitbreidingen gratis voor alle spelers

Bungie maakt drie Destiny 2 uitbreidingen gratis voor alle spelers

Destiny 2: The Final Shape zal definitief een punt markeren waarop geen weg terug meer is voor Bungie's populairste shooter. De aankomende uitbreiding zal de conclusie brengen van het verhaal dat het spel sinds de release heeft voortgedreven. De studio heeft echter al verklaard dat dit niet het einde van de game zal zijn. Bungie heeft nog veel te zeggen over Destiny 2, maar de belangrijkste focus van de studio is op dit moment om van de volgende uitbreiding een grote hit te maken. Recente informatie over de content in Destiny 2: The Final Shape heeft bevestigd dat het een gamechanger wordt, omdat het veel nieuwigheden zal toevoegen, zoals de mogelijkheid voor de Guardians om de krachten van Licht en Duisternis te combineren. Nu heeft de studio de anticipatie op de aankomende release verhoogd door een onverwachte aankondiging te doen.

Veel gratis content

Als je een Destiny 2 speler bent, heb je nu gratis toegang tot drie uitbreidingen, namelijk The Witch Queen, Beyond Light en Shadowkeep. Deze voegen een overvloed aan nieuwe content aan het spel toe, waaronder nieuwe evenementen, zones om te bezoeken, nieuwe klassen, hoofdstukken van het verhaal en krachtige exotics. Degenen die Destiny 2 spelen kunnen nu veel dieper in het universum van Bungie's shooter duiken zonder een dubbeltje uit te hoeven geven, en dat is iets waar de community blij mee is. Natuurlijk is dit alles ter voorbereiding op de aanstaande release van Destiny 2: The Final Shape, en het zal zeker veel spelers in het spel brengen.

 

 

De gratis content bevat ook de laatste vier seizoenen die zijn uitgebracht voor Destiny 2 en is beschikbaar van 7 mei tot 6 juni. Je zult echter de Lightfall uitbreiding moeten kopen als je toegang wilt krijgen tot de nieuwste beschikbare content. In elk geval is dit een geweldig moment om terug te keren naar Destiny 2 of het te ontdekken als je dat nog niet hebt gedaan. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Destiny 2: The Final Shape te bekijken als je van het spel houdt en het laatste hoofdstuk van het verhaal niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief