Instant Gaming EU
 
 

Armored Core VI schittert met zijn indrukwekkende graphics

Armored Core VI schittert met zijn indrukwekkende graphics

De fans van de populaire mecha-serie van de makers van Dark Souls en Bloodborne hebben een paar maanden geleden een glimp kunnen opvangen van de gameplay van Armored Core VI: Fires of Rubicon gezien. Hoewel de video best cool was en veel van de functies van het aankomende deel in de third-person actiegameserie liet zien, was de kwaliteit van de beelden die Bandai Namco toen liet zien niet de beste.

Nu hebben we een veel betere kans om de indrukwekkende mecha's van het spel in actie te zien dankzij een nieuwe versie van de Armored Core VI: Fires of Rubicon video, dit keer uitgebracht in hoge resolutie. Alles ziet er veel beter uit in 4K bij 60 FPS, zoals je in de onderstaande video kunt zien.Mecha-gevechten op zijn best

 


Mecha-gevechten op zijn best

Armored Core VI: Fires of Rubicon benadert mecha-gevechten beduidend anders dan andere games in het genre. Met een sterke focus op actie en het aanpassen van mecha's wil het spel een unieke ervaring bieden om je aan het scherm gekluisterd te houden terwijl je veel plezier beleeft. De aanpassingsmechanismen, waarmee je verschillende wapens op elk hardpoint kunt laden om je aan elke missie aan te passen, doen denken aan spellen als Mechwarrior 5, maar de third-person gevechten en het visuele aspect van het spel zijn van een heel ander niveau. Het is veel meer een actiespel waarin je vijandelijke aanvallen kunt ontwijken in plaats van te vertrouwen op omvangrijke pantsers of schilden. Het voelt absoluut veel interactiever en dynamischer dan veel andere spellen in het genre.

Het zal heel interessant zijn om een volledige video te zien over de fijne kneepjes van de gameplay die FromSoftware op tafel legt met Armored Core VI: Fires of Rubicon. Hopelijk krijgen we meer video's in de aanloop naar de release op 25 augustus voor de game op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Ondertussen kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Armored Core VI: Fires of Rubicon code te krijgen en klaar te zijn om op dag één te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief