Eneba COM
 
 

Assassin's Creed Mirage komt naar verluidt in oktober

Assassin's Creed Mirage komt naar verluidt in oktober

Ubisoft beleeft niet bepaald zijn beste momenten. Het Franse bedrijf behaalde vorig jaar geen goede resultaten met sommige van zijn releases. Titels als Skull and Bones duren langer dan verwacht, terwijl andere zoals Beyond Good and Evil 2 helemaal van de radar zijn verdwenen. In zo'n scenario zet Ubisoft in op een van zijn populairste series om 2024 te redden. We hebben het natuurlijk over Assassin's Creed

Na het succes van Assassin's Creed Valhalla lijkt de ontwikkelaar met Assassin's Creed Mirage een iets andere richting in te slaan. Het komende spel zal een kleinere en intiemere ervaring bieden, meer karaktergedreven, en veel dichter bij de eerste delen in de serie. 

Het nieuwe spel keert terug naar de oorsprong van de serie met een verhaal dat zich afspeelt in Bagdad tijdens het hoogtepunt van het Perzische Rijk. Basim, een jonge straatdief op zoek naar gerechtigheid, komt terecht in een geheime organisatie die zijn leven en het verhaal voorgoed zal veranderen. Ubisoft wil met Assassin's Creed Mirage gameplay leveren die meer gericht is op stealth en moord, iets waar de fans van de serie al een tijdje om vragen. 

 

 

Meer middelen voor de serie

Ubisoft heeft onlangs plannen onthuld om het team dat aan Assassin's Creed werkt de komende jaren met 40% uit te breiden, waardoor hun aantal stijgt van 2.000 naar 2.800, waaruit de betrokkenheid bij de serie blijkt. Assassin's Creed Mirage zal het eerste spel zijn dat van een dergelijke verbetering profiteert. Ondertussen zijn er berichten die wijzen op een oktober release voor het spel, maar tot nu toe is er nog niets officieel bevestigd. 

We zullen zeker meer weten over Assassin's Creed Mirage in de komende Ubisoft Forward, die gepland staat voor 12 juni. Als je je exemplaar voor de beste prijs wilt bestellen, kun je natuurlijk alvast de beste deals voor Assassin's Creed Mirage CD keys bekijken met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief