Instant Gaming EU
 
 

Shadow of the Erdtree laat de deur open voor een vervolg op Elden Ring

Shadow of the Erdtree laat de deur open voor een vervolg op Elden Ring

Er bestaat geen twijfel over dat Elden Ring een van de beste Souls-achtige RPG's aller tijden is. Het spel laat alle voorgaande titels in het genre in alle opzichten ver achter zich, ondanks het enorme succes van de Souls-serie en Bloodborne, en het is FromSoftware's meest geprezen creatie. Het is dan ook normaal dat de hype die ontstaat door de aanstaande uitbreiding Shadow of the Erdtree door het dak gaat. De uitbreiding brengt niet alleen nieuwe en uitdagende vijanden, maar ook nieuwe gebieden om te ontdekken in de Lands Between. De onthulling van de uitbreiding werd met vreugde ontvangen en de community staat te popelen om meer over de uitbreiding te ontdekken. Game director Hidetaka Miyazaki heeft in een recent interview meer interessante details over Elden Ring: Shadow of the Erdtree onthuld.

Eerste en enige

Zoals de meeste fans van het spel hadden verwacht, wordt Elden Ring: Shadow of the Erdtree de eerste en enige uitbreiding voor het spel. Zodra het volgend jaar juni uitkomt, krijgt Elden Ring geen extra content meer en gaat de studio zich op andere dingen richten. Dit is bevestigd door Miyazaki, die ook heeft onthuld dat de studio niet tegen het maken van een vervolg op het veelgeprezen spel ergens in de toekomst is. Of het dezelfde naam zal dragen als het origineel is een andere zaak, want Miyazaki heeft dit helemaal niet bevestigd, maar FromSoftware staat open voor het maken van andere spellen die zich afspelen in de wereld van Elden Ring, iets waar de fans erg blij mee zouden zijn.

 

 

Degenen die genieten van de extreme moeilijkheidsgraad van de gevechten in Elden Ring en graag nog meer uitdagende ontmoetingen willen aangaan, staan vast te popelen om te ontdekken wat Shadow of the Erdtree allemaal te bieden heeft. De release van de uitbreiding staat gepland voor 21 juni 2024 op PlayStation, Xbox en PC. Zoals gewoonlijk hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken om de beste deals te bekijken en Elden Ring: Shadow of the Erdtree voor de beste prijs te pre-orderen.

31.30€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief