Elden Ring: Shadow of Erdtree krijgt een epische verhaaltrailer

Elden Ring: Shadow of Erdtree krijgt een epische verhaaltrailer

The Lands Between belooft opgeschud te worden door de komst van Shadow of the Erdtree, de DLC van Elden Ring die op 21 juni verschijnt voor alle platforms waar de game verkrijgbaar is. Met een gloednieuwe trailer heeft FromSoftware het verhaal van de game op epische wijze uit de doeken gedaan. Het verhaal introduceert een ongekend hoofdstuk in het Land van de Schaduw, met nog gevaarlijkere kerkers, eindbazen die net zo uitdagend zijn als die in het basisspel en natuurlijk een meeslepende ervaring in onbekend gebied.

 

 

Zoals in de video te zien is, onthult Elden Ring: Shadow of the Erdtree meer details over het lot van Miquella, de broer van Malenia, die een centrale en welwillende rol zal spelen. Aan de andere kant is Messmer zo goed als bevestigd als de hoofdschurk, die met zijn vuurrode haar tussen de vlammen verschijnt. Hoewel de trailer cryptisch is en Elden Ring fans nog meer in verwarring heeft gebracht, is het duidelijk dat de wereld die Miyazaki en George R. R. Martin hebben gecreëerd ongelooflijk uitgebreid is en nog veel te bieden heeft. Het is dan ook geen verrassing dat FromSoftware openstaat voor het maken van nieuwe spellen in de wereld van Elden Ring.

Qua gameplay zullen spelers, zoals Hidetaka Miyazaki al aangaf, een moeilijkheidsgraad tegenkomen die vergelijkbaar is met het tweede deel van het basisspel, wat aangeeft dat FromSoftware een unieke uitdaging heeft voorbereid voor zijn community. Volgens hem zal het gebied van Elden Ring: Shadow of the Erdtree ongeveer even groot zijn als de Limgrave map. Toen Miyazaki werd gevraagd naar de duur van de DLC, weigerde hij echter commentaar te geven. Hij zei dat toen hij eerder verklaarde dat Elden Ring gemiddeld 30 uur zou duren, veel spelers hem ervan beschuldigden te liegen, dus deze keer koos hij ervoor de vraag niet te beantwoorden.

FromSoftware staat niet alleen bekend om zijn benijdenswaardige spelaanbod, maar ook om het uitbrengen van aankondigingen en spellen op momenten die andere ontwikkelaars intimideren. Elden Ring werd in dezelfde week uitgebracht als Horizon Forbidden West en velen zeggen dat de laatste daardoor werd overschaduwd. Naoki Yoshida, directeur van Final Fantasy XIV, zei dat hij de release van Final Fantasy XIV: Dawntrail had uitgesteld om te voorkomen dat het spel in dezelfde week zou uitkomen als de DLC van Elden Ring.

Als dit ons iets laat zien, is het wel dat andere ontwikkelaars de kracht en het succes van de games van FromSoftware zowel respecteren als vrezen, vooral de GOTY van 2022. Elden Ring: Shadow of the Erdtree arriveert op 21 juni voor PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series en PC. Als je je exemplaar wilt bemachtigen, bekijk dan onze kortingen op Elden Ring: Shadow of the Erdtree en bereid je voor op een reis naar het Land van de Schaduw.

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief