Elden Ring: Shadow of the Erdtree krijgt een geweldige score op Metacritic

Elden Ring: Shadow of the Erdtree krijgt een geweldige score op Metacritic

We hebben het al veel gehad over de aankomende uitbreiding voor Elden Ring, die binnenkort te spelen zal zijn. Elden Ring: Shadow of the Erdtree behoort tot de meest verwachte releases van 2024, ondanks dat het slechts een uitbreiding is. Door het succes van Elden Ring heeft de uitbreiding veel aandacht gekregen van gespecialiseerde pers en spelers, en nu de eerste reviews van de uitbreiding zijn verschenen, is alles het erover eens dat het een van de grootste releases van 2024 gaat worden. Elden Ring is niet ieders kopje thee, vooral vanwege de hoge moeilijkheidsgraad die soms tot ernstige frustratie kan leiden. Het is echter moeilijk om het spel te overtreffen, want het is een van de beste actieavonturen ooit gemaakt.

In navolging van Dark Souls wat betreft gevechten, neem je het in dit spel op tegen gigantische vijanden die je met slechts één aanval kunnen uitroeien. Het spel moedigt je aan om altijd alert te zijn terwijl je probeert aanvalspatronen te onthouden en een prachtige dans van ontwijken, blokkeren en aanvallen uit te voeren, die zeker eindigt met je dood als je het niet tot in de perfectie doet. Elden Ring: Shadow of the Erdtree breidt het spel binnenkort uit met een nieuwe regio, meer eindbazen en een overvloed aan nieuwe wapens, waardoor je nieuwe mogelijkheden krijgt om je vaardigheden en doorzettingsvermogen op de proef te stellen.

 

 

De perfecte uitbreiding

Zoals gebruikelijk is de uitbreiding voorafgaand aan de lancering van Elden Ring: Shadow of the Erdtree door veel bronnen geanalyseerd en de resultaten zijn meestal uitstekend. Iedereen verwachtte dat hij goed zou zijn, maar het blijkt dat hij volgens sommige bronnen al wordt beschouwd als de beste aller tijden. Elden Ring: Shadow of the Erdtree heeft een geweldige score van 95 op Metacritic, wat de hoogste score aller tijden is voor een uitbreiding die ooit is uitgebracht en slechts één punt onder het basisspel zelf ligt.  

Zo'n score is alleen maar een bevestiging van de kwaliteit van het werk van FromSoftware, iets waar de fans aan gewend zijn. Als jij een van hen bent en Elden Ring een van je favoriete spellen is, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te gebruiken om Elden Ring: Shadow of the Erdtree te kopen voor de release van morgen en maak je klaar om de Schaduwlanden te verkennen.

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief