Eneba COM
 
 

Hier zijn de beste EA Sports FC 24 spelers

Hier zijn de beste EA Sports FC 24 spelers

Ultimate Team is een van de favoriete speltypen van de fans en zal ook in EA Sports FC 24 aanwezig zijn. Het eerste spel in de nieuwe serie is erop gericht om de best mogelijke voetbalsimulatie-ervaring te blijven leveren en de optie om de beste spelers wereldwijd te verzamelen om je droomteam samen te stellen kon natuurlijk niet achterblijven. Het is niet alleen een favoriet van de fans, maar ook het meest winstgevende onderdeel van het spel voor Electronic Arts, omdat spelers meestal geld uitgeven om packs te openen en zo kans te maken op nieuwe spelers.

Topklassers

Electronic Arts heeft de topspelers van het Ultimate Team in EA Sports FC 24 onthuld en dat zijn precies degenen waar je je op moet richten als je het beste van het beste in je team wilt hebben. Er zijn hier niet veel verrassingen, want de posities op de ranglijst zijn zeer bekende spelers, maar de lijst van dit jaar bevat ook vrouwelijke spelers, want zij worden voor het eerst in Ultimate Team opgenomen.

Kylian Mbappé, Alexia Putellas, Erling Haaland en Kevin De Bruyne staan bovenaan met 91 punten, net iets voor een grotere groep met 90 punten met Aitana Bonmatí, Lionel Messi, Sam Kerr, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane, Caroline Graham Hansen en Robert Lewandowski. Je mag van geluk spreken als je een van deze spelers krijgt bij het openen van Ultimate Team-pakketten in EA Sports FC 24.

 

 

Natuurlijk is de lijst met spelers in EA Sports FC 24 veel groter en je kunt hier de beoordelingen van andere spelers bekijken, ook al zijn het niet de toppers. Je zult geduld moeten hebben als je favoriete speler niet in de lijst voorkomt. EA zal er de komende dagen meer toevoegen.

EA Sports FC 24 is de nieuwe vorm van een ervaring met miljoenen volgers wereldwijd. Afgezien van de naamsverandering blijft het spel de beste sportsimulatie bieden met gloednieuwe functies en nieuwigheden. Vergeet niet dat de beste prijs om een goedkope EA Sports FC 24 code te kopen beschikbaar is met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief