BG PPC IG EN
 
 

Nieuwigheden komen naar EA Sports FC 24 Ultimate Team

Nieuwigheden komen naar EA Sports FC 24 Ultimate Team

Het eerste deel in de nieuwe voetbalserie van Electronic Arts zal veel details delen met de vorige FIFA-vorm, maar EA Sports FC 24 zal ook veel verbeteringen en nieuwe functies met zich meebrengen. Een van de favoriete speltypen van de fans van de oude serie en waarschijnlijk het speltype dat de ontwikkelaar meer winst oplevert, is Ultimate Team. In deze spelstand kun je je eigen dreamteam samenstellen met de beste spelers van over de hele wereld, mits je ze vrijspeelt door FUT-pakketten te openen of op een andere manier. Natuurlijk zal Ultimate Team aanwezig zijn in EA Sports FC 24, maar het krijgt wat liefde en krijgt verschillende veranderingen die het nog aantrekkelijker zullen maken voor de fans.

Ultimate Team is groter dan ooit

EA heeft veel details over het nieuwe Ultimate Team uitgelegd in een recente video die je hieronder kunt bekijken. De meest opvallende toevoeging aan dit speltype is Ultimate Team Evolutions, een systeem waarmee je basisspelers uit je team kunt upgraden en in legendes kunt veranderen. Het nadeel van het opwaarderen van deze spelers is dat ze daardoor in feite van de markt verdwijnen en niet meer verhandelbaar zijn. Dat geldt voor mannelijke en vrouwelijke spelers, want vrouwen uit verschillende competities zullen voor het eerst in de serie beschikbaar zijn in Ultimate Team en je kunt ze naast mannelijke spelers ook in je team opnemen.

 

 

De rest van de veranderingen in Ultimate Team in EA Sports FC 24 bestaan voornamelijk uit verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor je sneller en beter toegang krijgt tot je favoriete functies, zoals cosmetica.

Over het geheel genomen vormt EA Sports FC 24 een geschikte opvolger voor de FIFA-serie. We zijn er zeker van dat de enorme community die de oude serie steunt, hetzelfde zal blijven doen met het nieuwe spel. Als je daar deel van uitmaakt, moet je in de aanloop naar de release op 29 september eens kijken naar de beste aanbiedingen voor EA Sports FC 24 CD-sleutels met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief