EA Sports FC 24 bevat gratis UEFA Euro 24

EA Sports FC 24 bevat gratis UEFA Euro 24

Toen EA Sports FC 24 werd aangekondigd waren sommige spelers bezorgd over de toekomst van hun favoriete voetbalsimulatieserie. Het achterlaten van de FIFA-serie heeft niet veel betekend voor EA omdat ze grotendeels dezelfde ervaring blijven bieden in hun nieuwe spel, maar er waren zorgen over de competities en evenementen die in het spel zouden worden opgenomen. Aangezien EA Sports FC 24 nog steeds de meest realistische voetbalsimulatie-ervaring biedt en de spelers het op dezelfde manier ondersteunen als bij FIFA, lijkt het erop dat EA geen problemen zal hebben om partnerschappen af te sluiten en deze competities in het spel op te nemen.

UEFA Euro 24 bevat een bonus

Volgens de ontwikkelaar wordt de UEFA Euro 24 in de komende weken aan EA Sports FC 24 toegevoegd via een gratis update. Het nieuws gaat vergezeld van een nieuwe video die dient als presentatie voor de competitie.

 

 

"We zijn verheugd om onze samenwerking met EA Sports verder uit te breiden, nu UEFA Euro 2024 onderdeel wordt van de EA Sports FC game. UEFA Euro 2024 is een van 's werelds meest levendige en spannende voetbaltoernooien en we vinden het geweldig dat de enorme EA Sports FC 24-community over de hele wereld de kans krijgt om zich met het toernooi bezig te houden in zo'n authentieke spelomgeving."

EA Sports heeft ook bevestigd dat degenen die het spel voor half januari hebben gespeeld als beloning een gratis EFA Euro 24 Ultimate Team-speler krijgen. Op de lijst van mogelijke beloningen staan Jack Grealish, Ousmane Dembélé, Federico Chiesa, Florian Wirtz, Virgil Van Djik en Alvaro Morata. De UEFA Euro 24-content zal ook beschikbaar zijn voor alle spelers die het spel bezitten als gratis update.

Als je de meest realistische voetbalsimulatie niet wilt missen en graag deze beloningen wilt krijgen, gebruik dan onze vergelijker om vandaag nog een EA Sports FC 24 CD-sleutel te krijgen voor het platform van je keuze tegen de beste prijs.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief