BG PPC IG EN
 
 

De releasedatum van EA Sports FC is uitgelekt

De releasedatum van EA Sports FC is uitgelekt

Nadat het contract met FIFA niet is verlengd, lanceert Electronic Arts een nieuwe serie voetbalgames onder de naam EA Sports FC. De ontwikkelaar moet nog onthullen wat voor nieuwigheden het spel op tafel zal brengen. We weten nog niet of het gewoon een nieuwe versie van FIFA 23 wordt met wat verbeteringen of dat EA een aantal aspecten van het spel ingrijpend zal veranderen nu het verlost is van de voorwaarden van het licentiecontract met FIFA. In ieder geval kondigt de website van EA Sports FC een onthulling van het spel in juli aan die ons meer inzicht in deze zaak zou moeten geven.

Wat we wel weten is dat EA Sports FC "de grootste competities, competities en spelers voor mannen en vrouwen" zal bevatten. Je zult nog steeds kunnen spelen met je favoriete teams en supersterren in de belangrijkste competities wereldwijd, waaronder de UEFA Champions League, de UEFA Europa League, de COMEBOL Libertadores en meer. Het staat vast dat EA Sports FC een sportsimulatie zal bieden van het niveau van de nieuwste FIFA-games, en dat is meer dan genoeg om de aandacht te trekken van de enorme schare fans die de vorige iteratie van de ervaring ondersteunden.

Komt het in september?

Zoals meestal gebeurt met langverwachte titels, zijn ze onderhevig aan lekken, en EA Sports FC is wat dat betreft niet anders dan anderen. Dataminer billbil-kun heeft onthuld dat EA's nieuwe voetbalsimulatieserie op 29 september 2023 van start gaat. Zijn eerdere accuratesse met andere onderwerpen geeft een schaduw van waarheid aan zijn lek, maar we zullen nog even moeten wachten op een officiële bevestiging.

 

 

Het maakt niet uit wanneer het nieuwe spel uitkomt, onze prijsvergelijker staat klaar om je te voorzien van de beste deals voor EA Sports FC CD keys voor alle platforms. Tot die tijd zul je het bij FIFA 23 moeten houden als je de beste voetbalsimulatie-ervaring wilt.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief