Instant Gaming EU
 
 

EA Sports FC 24: presentatie en releasedatum

EA Sports FC 24: presentatie en releasedatum

De langverwachte dag voor fans van voetbalvideogames is eindelijk aangebroken. EA Sports presenteerde zijn nieuwe simulatieserie met een spectaculair evenement. EA Sports FC 24 zal de grootste lijst van voetbalclubs, spelers en officiële competities in een videogame bevatten. Nu het vrouwenvoetbal wereldwijd steeds belangrijker wordt, kon het niet ontbreken in het spel en EA heeft zich ingespannen om meer competities dan ooit op te nemen en de populaire Ultimate Team-modus voor het eerst open te stellen voor vrouwen. Maar de onthulling van gisteren gaf ons nog veel meer details over het spel en de releasedatum.

Nog steeds de beste simulatie

EA Sports FC 24 bouwt voort op de technologie die is gebruikt om FIFA 23 te maken en tilt de simulatie naar een hoger niveau met een verbeterde Frostbite-engine en HyperMotionV. Het spel levert de meest levensechte en realistische simulatie-ervaring met een authentiekere manier van spelen, vloeiendere animaties en opnieuw ontworpen spelersmodellen. Helaas kun je de beste ervaring alleen beleven op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, omdat HyperMotionV alleen op die platforms werkt.

 

 

Het spel is ook veel groter, want het voegt de Google Pixel Frauen-Bundesliga en Liga F toe aan de lijst met vrouwenliga's die beschikbaar waren in FIFA 23, namelijk de National Women's Soccer League, de Barclays Women's Super League en de D1 Arkema. EA Sports FC 24 bevat ook nieuwe UEFA-competities, zoals de UEFA Champions League, UEFA Women's Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League en UEFA Super Cup. Met al die en al je favoriete teams en spelers.

Het lijkt erop dat het lek over de releasedatum helemaal correct was, en EA Sports heeft bevestigd dat de game op 29 september uitkomt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Vergeet niet dat je de beste deals voor EA Sports FC 24 CD keys al kunt vinden met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief