BG PPC IG EN
 
 

De cover van EA Sports FC24 staat vol sterren

De cover van EA Sports FC24 staat vol sterren

Het is tijd om het verleden achter ons te laten en verder te gaan. EA Sports, de ontwikkelaar van de befaamde FIFA-serie, heeft geen licentie om die naam te blijven gebruiken, maar wel de rechten om de belangrijkste officiële competities, teams en spelers wereldwijd te gebruiken. Als gevolg hiervan zal EA Sports FC nu de beste voetbalsimulatie-ervaring bieden met alle expertise van het bedrijf als basis. Tot nu toe is er nog maar weinig bekend over de nieuwe serie, maar Electronic Arts heeft de datum voor de officiële onthulling van het eerste deel bevestigd: aanstaande donderdag.

Hoewel 13 juli de gekozen datum is voor de onthulling van de nieuwe game, die officieel en verrassend EA Sports FC24 heet, hebben we nog geen releasedatum. We weten zelfs nog niet op welke platforms het beschikbaar zal zijn. Daarom zijn de verwachtingen over de onthulling maximaal. Elk klein detail over EA Sports FC24 zal nauwkeurig worden bekeken door miljoenen fans die het met FIFA 23 zullen vergelijken. Een presentatie als deze kan de toekomst van de serie maken of breken, en we zijn er zeker van dat EA een spectaculaire reeks functies zal laten zien om de fans te plezieren.

Een hemel vol sterren

Tot het zover is, moeten we het doen met de officiële onthulling van de cover van EA Sports FC 24 Ultimate Edition, die gisteren samen met de officiële aankondigingstrailer werd onthuld. De cover toont een breed scala aan voetbalsupersterren, zowel mannen als vrouwen, om de fans eraan te herinneren dat ze hun favoriete spelers alleen in EA Sports FC24 zullen vinden.

 

 

Helaas is de rendering van de spelersafbeeldingen in het beeld niet zo goed als het zou moeten zijn, en de hele compositie van het beeld is zwaar bekritiseerd door de fans. Gelukkig zien de beelden in de video er beter uit, maar we zullen nog een paar dagen moeten wachten tot EA eindelijk met de bonen gaat knoeien.

 

 

Ook al zijn er andere voetbalspellen die een uitstekende simulatie-ervaring bieden, EA Sports FC 24 wordt ongetwijfeld de natuurlijke opvolger van de FIFA-serie, of het nu die naam draagt of niet. Daarom wordt het ongetwijfeld een van de grootste releases van het jaar en je vindt de beste prijzen om EA Sports FC24 goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief