Instant Gaming EU
 
 

EURO 2024 komt morgen naar EA Sports FC 24

EURO 2024 komt morgen naar EA Sports FC 24

Ondanks het feit dat EA Sports is losgekoppeld van FIFA, heeft het zijn voetbalsimulatiereeks aan de top weten te houden met een andere naam. EA Sports FC 24 biedt dezelfde soort ervaring aan het kolossale legioen fans dat het spel steunt en geniet van het spelen met de populairste voetballers en teams wereldwijd. Het spel introduceert verbeteringen op verschillende gebieden, waaronder gameplay, graphics en meer. Het geeft ook de juiste relevantie aan het vrouwenvoetbal met de toevoeging van meer competities en competities dan ooit, maar ook met vrouwen in het speltype Ultimate Team. Met al deze functies is EA Sports FC 24 de meest complete simulatie-ervaring en de favoriet van voetbalfans. Er is echter altijd ruimte voor verbetering.

UEFA EURO 24

EA Sports heeft vorig jaar een contract getekend met de UEFA om de competitie op te nemen in het spel en deze komt morgen naar het spel via een gratis update. De update is beschikbaar voor alle spelers die de game bezitten op elk platform, waaronder pc, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en zelfs EA Sports FC Mobile en EA Sports FC Online. De update bevat een nieuwe gameplaymodus waarin je de hele competitie kunt spelen. Je kunt alle teams en spelers uit de officiële competitie verwachten, evenals de officiële regelset. Ben jij klaar om te strijden voor de trofee?

"Get into the UEFA EURO 2024 action with final, semi-final, and group-stage matches available in nine authentic stadiums. Choose a side from any of the 24 qualified teams, or rewrite history with any other European national team available in EA SPORTS FC 24, and play against friends locally or against the CPU AI."

 

 

Als je alle veranderingen wilt bekijken die met de update naar EA Sports FC 24 komen, lees dan gerust de officiële patch notes hier. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je natuurlijk onze prijsvergelijker gebruiken om vandaag nog de beste kortingen voor EA Sports FC 24 te vinden en je klaar te maken om mee te doen aan de spannendste voetbalcompetitie van Europa.

  • Officiële website : EA FC 24
  • Categorieën : Actie , Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : EA Canada & EA Romania
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief