Football Manager 2024 is de beste simulatie in de serie

Football Manager 2024 is de beste simulatie in de serie

Football Manager 2024 komt binnenkort uit op PC, hoewel er al genoeg spelers in early access van het spel genieten. Het wordt niet het zoveelste deel in een lange reeks sportsimulators dat een flitsende functie toevoegt om de franchise een jaar langer te laten bestaan. In plaats van een dergelijke aanpak te kiezen voor de nieuwe titel, heeft Sports Interactive ervoor gekozen om zich af te vragen hoe het zijn spel beter kan maken. De studio is gekomen met een titel die een uitstekende simulatie-ervaring biedt en de gameplay naar een heel nieuw niveau tilt door alleen maar kleine veranderingen toe te voegen die heel ver gaan.

Dit is niet de FIFA-serie

Football Manager 2024 hoeft niet te proberen iets te worden dat lijkt op EA Sports FC 24, want het is een heel ander soort spel. Spelen als je favoriete voetballer en een doelpunt maken is zeker aantrekkelijk, maar het mooie van Football Manager 2024 is dat je te zien krijgt en controle hebt over wat er achter de schermen gebeurt. Om een voetbalteam een kampioenschap te laten winnen, moet er veel werk worden verzet en in dit spel heb jij de controle over elk aspect van het management.

Doorgewinterde Football Manager-spelers zullen ontdekken dat er veel verbeteringen zijn aangebracht in veel onderdelen van het spel, van de set pieces tot de economische en transfersystemen en zelfs de gameplay op het veld. Football Manager 2024 wordt alleen maar beter in waar het goed in is, namelijk het leveren van de meest complete sportmanagementsimulatie-ervaring. Een wedstrijd winnen is slechts het hoogtepunt van een lang besluitvormingsproces waarbij je veel gegevens moet beheren, en dat is in dit deel van de serie gemakkelijker dan ooit.

 

 

Als je verwachtte dat Football Manager 2024 een complete koerswijziging voor de serie zou zijn, zul je misschien teleurgesteld zijn. Maar als je van de serie houdt, zul je merken dat je naar de natuurlijke evolutie kijkt als je het spel speelt. Natuurlijk, als je je wilt onderdompelen in zo'n ervaring tegen de beste prijs, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om een Football Manager 2024 PC-sleutel te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief