Instant Gaming EU
 
 

De Premier League komt in de Football Manager-serie

De Premier League komt in de Football Manager-serie

De Football Manager-serie is altijd al een favoriet geweest van degenen die bereid zijn om een stapje verder te gaan. Naast een gedetailleerde voetbalsimulatie bieden de spellen in de serie de spelers de mogelijkheid om zich te verdiepen in de fijne kneepjes van het management. Wat er buiten het veld gebeurt, is bepalend voor het eindresultaat in een langdurige ervaring waarbij veel partijen betrokken zijn. Football Manager 2024 biedt al veel nieuwigheden in die aspecten, met een nieuw transfersysteem dat gedetailleerder is dan ooit, de optie om doelen te kiezen voor elke speler en de beste wedstrijdrepresentatie in de serie. Ontwikkelaar Sports Interactive probeert de franchise echter altijd te verbeteren en deze keer heeft het de fans verrast met een grote aankondiging.

De Premier League in volle glorie

Voor het eerst in de Football Manager-serie zal de Premier League beschikbaar zijn als competitie. Dit omvat alle 20 teams in de Britse competitie die beschikbaar zullen zijn om te spelen in het volgende spel in de serie en ook in de volgende delen. De toevoeging van de Premier League maakt Football Manager 2025 de meest authentieke game in de serie, maar dit is niet de enige nieuwigheid die in de toekomst naar de serie komt.

 

 

Football Manager 2025 wordt ontwikkeld met een nieuwe grafische engine. Door het gebruik van de Unity-engine kan Sports Interactive het spel naar een hoger niveau tillen met verbeterde graphics en gedetailleerde animaties. Het spel belooft een ongekende authenticiteit en dynamische gameplay voor een verbeterde ervaring die alles wat eerder in de serie te zien was zal overtreffen.

Natuurlijk moeten we nog even wachten tot we van alle nieuwe functies kunnen genieten, maar Sports Interactive heeft beloofd de fans op de hoogte te houden met tijdige updates. Ondertussen biedt Football Manager 2024 de beste managementsimulatie tot nu toe in de serie, en je moet onze prijsvergelijker gebruiken om de goedkoopste Football Manager 2024 spelcode te krijgen als je op zoek bent naar een voetbalspel dat aanzienlijk verschilt van EA Sports FC 24.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief