Instant Gaming EU
 
 

Football Manager 2024 is al beschikbaar in Early Access

Football Manager 2024 is al beschikbaar in Early Access

De beste voetbalmanagementsimulatie is beschikbaar voor spelers van over de hele wereld in Football Manager 2024. Degenen die het spel op de PC hebben voorbesteld, hebben nu vervroegde toegang tot het spel en kunnen genieten van veel van de nieuwe functies. Net als bij eerdere delen in de serie biedt ontwikkelaar Sports Interactive degenen die het spel bezitten de mogelijkheid om het spel te spelen voordat het uitkomt en veel spelers hebben zich gehaast om zich onder te dompelen in de nieuwe ervaring.

De versie van Football Manager 2024 die nu beschikbaar is, is niet de definitieve versie van het spel, die op 6 november uitkomt, maar het stelt spelers wel in staat om de meeste nieuwigheden te ontdekken. Als je de early access versie van het spel speelt, kun je last hebben van enkele bugs en kun je waardevolle feedback geven aan de ontwikkelaars, zodat ze deze voor de release kunnen verhelpen.

Realistischer dan ooit

Met verbeteringen op veel gebieden, waaronder financiën en transfers, is Football Manager 2024 de meest complete versie van de serie tot nu toe. Het spel bevat ook aanzienlijke verbeteringen in animaties en balfysica voor een realistischere ervaring dan al zijn voorgangers.

 

 

Al deze toevoegingen en nog veel meer maken Football Manager 2024 de meest voor de hand liggende keuze voor alle voetbalfans die een stap verder willen gaan in hun passie door hun eigen club te managen en naar glorie te leiden. De officiële release van Football Manager 2024 staat gepland voor volgende maand en je zou een bezoekje moeten brengen aan onze prijsvergelijker als je een Football Manager 2024 PC sleutel tegen de beste prijs wilt bemachtigen. Vergeet niet dat je alleen early access kunt krijgen als je je exemplaar koopt bij een van de door SEGA goedgekeurde partners, anders moet je een paar dagen langer wachten om in het spel te komen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief