Football Manager 2024 is nu beschikbaar op alle platforms

Football Manager 2024 is nu beschikbaar op alle platforms

Managers wereldwijd, jullie moment is aangebroken. Football Manager 2024 is gelanceerd voor alle consoles en PC, en spelers van bijna over de hele wereld kunnen nu beginnen met het scouten naar de beste spelers en het bedenken van de beste strategieën. Sommige regio's in de wereld, zoals Brazilië, kunnen echter niet van het spel genieten vanwege een geschil over beeldrechten.

Voor spelers op de pc en Mac is Football Manager 2024 nu te downloaden en te spelen via Steam, Epic Games, Xbox Game Pass en de Microsoft Store. Spelers die Football Manager 2024 Early Access spelen op Steam of Epic kunnen gewoon stoppen en opnieuw opstarten, waarna het spel wordt bijgewerkt naar de volledige releaseversie. De vooruitgang die is geboekt tijdens Early Access stopt daar niet, want fans kunnen hun reis automatisch voortzetten.

 

 

 

Om de lancering van de meest complete editie in de serie te vieren, heeft Sports Interactive de lanceringstrailer voor Football Manager 2024 vrijgegeven met vier van de belangrijkste wonderkinderen uit het voetbal: Manchester City-sterren Jérémy Doku en Joško Gvardiol en Brighton & Hove Albion-toppers Evan Ferguson en Ansu Fati. Deze spelers zijn een bewijs van de wereldwijde reputatie van Football Manager op het gebied van het identificeren van toptalent, terwijl Kaoru Mitoma's verschijning onze komst naar Japan voor de allereerste keer viert.

Sports Interactive Studio Director Miles Jacobson zei:

"Launch day is always a proud one for the team but I'm particularly delighted to see Football Manager 2024 live on all platforms. FM24 has been the most pre-purchased title in our history, with a record-breaking number of active players and more than 10 million matches completed during Early Access. We know there's considerable interest across the whole range and it's brilliant that you're all now going to get your hands on what we continue to consider the best value-for-money games on the market."

Football Manager 2024 was al een paar maanden beschikbaar in early access en spelers konden de nieuwigheden van deze aflevering zien. Hoewel het nieuwe spel geen baanbrekende innovaties biedt in vergelijking met Football Manager 2023, heeft het de beste simulatie tot nu toe. Functies zoals het dynamische systeem, dat je een beter inzicht geeft in de persoonlijkheden van je spelers en hoe ze reageren op je besluitvorming en managementaanpak, of de veranderingen op het gebied van financiën en werving, maken je reis als manager tastbaarder en authentieker dan ooit.

De grootste voetbalclubsimulator is er al. Voor degenen die aan deze nieuwe onderneming willen beginnen en toch wat geld willen besparen, houd onze prijsvergelijker in de gaten voor de goedkoopste deals voor Football Manager 2024 en breng je club naar het sterrendom.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief