Instant Gaming EU
 
 

Football Manager 2024 komt eraan in november

Football Manager 2024 komt eraan in november

Voetbalfans gaan het deze winter druk krijgen met de aankomende release van Football Manager 2024. Het nieuwste deel in de populaire sportmanagementsimulatieserie belooft een van de beste ervaringen in het genre te blijven leveren op meerdere platforms. Football Manager 2023 was al beschikbaar op pc, consoles en mobiele apparaten via FM23 Touch, maar de opvolger zal voor het eerst in de serie ook beschikbaar zijn via Netflix. Het spel zal alle klassieke functies bieden die de serie tot een enorme hit hebben gemaakt met meer dan 6 miljoen spelers wereldwijd, en het zal ook nieuwe functies bevatten om de gameplay verder te verbeteren.

Binnenkort beschikbaar

SEGA heeft de releasedatum onthuld voor Football Manager 2024, dat op 6 november 2023 te spelen zal zijn op pc, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S en mobiele apparaten.

"Driven by a constantly evolving quest to deliver complete football authenticity, FM24 is the most complete edition in the series yet, filled with new additions that deepen your immersion and elevate your gameplay experience."

"FM24 Console, FM24 Touch, and FM24 Mobile are also warming up for the new campaign, with all three set to launch from November 6th."

Als je al lang fan bent van de serie en je wilt niet al je eerdere prestaties kwijtraken, dan is het mogelijk om je carrière van Football Manager 2023, FM23 Console en FM23 Touch over te zetten naar hun respectievelijke nieuwe versies. Als je het spel vooraf bestelt op PC, kun je Football Manager 2024 twee weken voor de releasedatum spelen op Steam en Epic Games Store via Early Access. De voortgang van je singleplayer-carrière in die periode wordt meegenomen als het spel wordt uitgebracht.

 

 

Als je op zoek bent naar een uitstekende voetbalmanagementsimulatie, dan is dit jouw game. Vergeet niet dat de beste deals voor Football Manager 2024 CD keys al beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief