Football Manager 2024 zit vol nieuwe functies

Football Manager 2024 zit vol nieuwe functies

Ontwikkelaar Sports Interactive Limited heeft Football Manager 2024 gemaakt om meer te zijn dan het volgende deel in een populaire simulatiereeks. Niet alleen is het spel gebouwd met alle geliefde functies van zijn voorganger, maar het tilt ook het realisme naar een hoger niveau door nieuwe gameplayfuncties toe te voegen. Over het geheel genomen is het de bedoeling om alle spelers de meest authentieke voetbalmanagementsimulatie te bieden. Om dit te bereiken heeft het spel nieuwe spelsystemen die dieper ingaan op verschillende aspecten van management die nooit eerder beschikbaar waren, en het reviseert ook oude systemen door nieuwe soorten interacties mogelijk te maken.

Financiën en transfers vormen een uitdaging

Twee belangrijke aspecten van het managen van een voetbalclub in Football Manager 2024 zijn financiën en aanwervingen. Ze zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden en hebben invloed op de ontwikkeling van je club en de overlevingskansen ervan. Als manager moet je de uitgaven van je club onder controle houden. Als je in het rood gaat, moet je spelers verkopen of op zoek gaan naar alternatieve manieren om je inspanningen te financieren als je de club draaiende en in de competitie wilt houden. Football Manager 2024 doet het op dat gebied veel beter dan zijn voorgangers. Het spel brengt je op de hoogte van je uitgaven en je huidige budget en biedt je ook een gedetailleerde lijst met mogelijke kandidaten die je kunt verkopen of overplaatsen om aan het geld te komen dat de club nodig heeft. Als je deze suggesties negeert en er niet in slaagt om het geld te krijgen dat je club nodig heeft, neemt het bestuur het heft in handen en gaat het spelers voor je verkopen.

Football Manager 2024 bevat ook een competitiever systeem voor de transfermarkt. AI-gestuurde managers zullen nu rekening houden met de zwakke punten en onevenwichtigheden in hun elftal wanneer ze op zoek gaan naar spelers om die gaten op te vullen. Er wordt ook rekening gehouden met de potentiële groei van de nieuwe spelers. Deze veranderingen zorgen voor een meer competitieve transfermarkt die dynamischer en reactiever aanvoelt dan in eerdere games.

 

 

Dit zijn slechts een paar kleine veranderingen in de overvloed aan nieuwigheden die Football Manager 2024 toevoegt aan de serie. Als het spel uitkomt op 6 november 2023, zullen de fans toegang hebben tot een meer gedetailleerde ervaring dan ooit. Sommigen krijgen misschien zelfs eerder toegang tot het spel. Als je niet te laat wilt komen met de beste voetbalmanagementsimulatieserie, zijn de beste deals voor Football Manager 2024 PC-sleutels nu al verkrijgbaar via onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief