Eneba COM
 
 

Football Manager 2024 viert groot succes

Football Manager 2024 viert groot succes

De lancering van Football Manager 2024 een paar maanden geleden liep vooruit op een enorm succes. De voetbalmanagementsimulatiereeks is altijd al een favoriet van de fans geweest, maar de nieuwste delen hebben de gameplay drastisch verbeterd met een overvloed aan nieuwigheden die het spel realistischer dan ooit hebben gemaakt. Football Manager 2024 verraste doorgewinterde fans van de serie met de meest gedetailleerde voetbalsimulatie-ervaring tot nu toe en het spel kreeg een warm onthaal van een enorme community. Sindsdien zijn er een paar maanden verstreken en nu viert ontwikkelaar Sports Interactive het record dat het spel heeft bereikt.

 

 

Zeven miljoen spelers kan niet mis zijn

Football Manager 2024 is het meest gespeelde spel geworden in de geschiedenis van de populaire sportsimulatiefranchise. De verkoop van de game heeft die van zijn voorganger overtroffen, die eerder het record in handen had met 6,8 miljoen spelers. Sports Interactive Studio Director Miles Jacobson heeft de prestatie gevierd en een verklaring vrijgegeven over het proces dat Football Manager 2024 heeft gebracht waar het nu is.

“Making Football Manager more accessible – not just more accessible to play but accessible to more people – has been an eight-year journey that we’re still on. That’s meant adding language support in new territories, most notably in Japan, China and Korea with the end result being that Asia now makes up 20% of our audience. It’s meant different versions of the game for different audiences and we’ve also embraced third-party subscription platforms in a way that no other studio has.”

Football Manager 2024 is inderdaad het hoogtepunt van een lang ontwikkelingsproces dat meerdere jaren en games heeft geduurd. Het resultaat is een videospel dat de beste simulatie-ervaring biedt aan iedereen die zich wil verdiepen in de uitdagende wereld van voetbalmanagement. Als je het spel nog moet ontdekken, maak dan gerust gebruik van onze prijsvergelijker om een goedkope Football Manager 2024 digitale code te krijgen en klim naar de top van de competitie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief