Football Manager 2024 krijgt vervroegde toegang

Football Manager 2024 krijgt vervroegde toegang

Football Manager 2024 wil de meest realistische voetbalmanagementsimulatie leveren en ontwikkelaar Sports Interactive volgt alle stappen om er een succes van te maken. Het spel bevat niet alleen nieuwe managementopties, maar bevat ook de beste graphics van alle titels in de serie om de onderdompeling te verdiepen en de gameplay tot ongekende hoogten te verbeteren. Football Manager 2024 zal een ervaring bieden die aanzienlijk verschilt van de ervaring die je kunt hebben in EA Sports 24, omdat het zich richt op het managen van alle aspecten van een voetbalclub, op het veld en daarbuiten. Of je nu een kleine club wilt leiden naar de glorie of je favoriete club wilt kiezen om de verschillende uitdagingen van de competitie aan te gaan, Football Manager 2024 biedt je alle tools die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Sports Interactive heeft zojuist de officiële aankondigingstrailer voor Football Manager 2024 vrijgegeven, samen met een ontwikkelingsupdate die ingaat op de toekomst van de serie en de evolutie ervan.

 

 

Speel Football Manager 2024 nu

De ontwikkelingsupdate heeft ook bevestigd dat Football Manager 2024 early access zal krijgen. Deze zal ongeveer twee weken voor de release van het spel beginnen, ongeveer zoals dat gebeurde met alle vorige delen in de serie. De enige manier om het spel te spelen voor de officiële releasedatum is door het te pre-orderen.

"As has been the case for a few years, we will be releasing an Early Access version of the PC/Mac game to those who pre-purchase from participating digital retailers. This period will start roughly two weeks before the final game is released. While we can announce FM24’s release date, I can’t confirm a date or time for the Early Access period in advance as we’ll literally roll it out when we believe it to be ready. So, your patience will be required on that front please!"

Als je meer wilt weten over de Football Manager 2024 release, kun je de officiële update hierover lezen. Zoals gewoonlijk, als je het spel wilt kopen en wat geld wilt besparen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Football Manager 2024 PC sleutel te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief