Instant Gaming EU
 
 

Guerrilla geeft details over de beesten in Horizon Forbidden West

Guerrilla geeft details over de beesten in Horizon Forbidden West

Een van de spannendste aspecten van de wereld waarin Horizon Zero Dawn en het vervolg Horizon Forbidden West zich afspelen is dat de dominante soort niet meer de mens is. Robotachtige beesten van allerlei soort, gemaakt door oude technologie, hebben deze prachtige wereld tot hun thuis gemaakt, en de mensen kunnen nauwelijks overleven door op ze te jagen en grondstoffen te verzamelen. We kunnen nu iets meer te weten komen over deze metalen beesten en de vorm die ze zullen aannemen in Guerrilla Game's komende avonturenspel, dankzij een publicatie op het PlayStation blog. Guerrilla community Lead, Bo de Vries, heeft een artikel gepubliceerd waarin hij en andere ontwikkelaars in het team aandacht besteden aan hoe ze deze gigantische dinosaurus-achtige wezens maakten en aan het soort interacties dat de spelers in het spel met ze zullen hebben.

Principal Machine Designer Blake Politeski onthult dat er veel meer achter de ontwikkeling van Horizon Forbidden West zit dan alleen het toevoegen van een aantal willekeurige monsters:

 

We krijgen de kans om een nieuw gebied binnen de wereld van Horizon te verkennen. Het was interessant om uit te zoeken welke soorten machines in verschillende ecologische zones zouden leven, en hoe ze met elkaar, hun omgeving, en natuurlijk de mensen zouden omgaan. Machines zijn de zogenaamde verzorgers van deze wereld, dus hoe ze hun rol vervullen en wat de speler kan doen om deze gedragingen in zijn voordeel te gebruiken was altijd interessant om over na te denken.

 

 

Welke nieuwe monsters zullen we in Horizon Forbidden West aantreffen?

Horizon Forbidden West zal enkele van de machines die de wereld in Horizon Zero Dawn bevolkten terugbrengen. De Watcher en de Snapmaw zijn maar een paar voorbeelden, maar Aloy zal tal van nieuwe machines ontmoeten terwijl ze de wereld doorkruist in het nieuwe spel. Vogelachtige wezens als de Sunwing, de behendige Clawstrider, of de reusachtige Tremortusk zullen de spelers spoedig vertrouwd worden, en ze zullen passende manieren moeten bedenken om ze het hoofd te bieden als ze verder willen komen in het spel. Natuurlijk heeft Aloy een overvloed aan nieuwe wapens, munitiesoorten en hulpmiddelen om op de nieuwe beesten te jagen, maar hun gedrag en zwakke plekken leren kennen zal een must zijn om ze te temmen of te verslaan.

Guerrilla Games heeft als geen ander een post-apocalyptische wereld geschapen die fans van de serie en nieuwkomers zal aanspreken. Horizon Forbidden West neemt zijn voorganger als basis om die wereld uit te breiden en levendiger dan ooit te maken. Als je het wilt bezoeken, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om Horizon Forbidden West tegen de beste prijs te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief