Eneba COM
 
 

Horizon Forbidden West gameplay wordt binnenkort onthuld

Horizon Forbidden West gameplay wordt binnenkort onthuld

Sinds de officiële presentatie tijdens het Playstation 5 evenement isHorizon Forbidden West is het uit de radar verdwenen. De lancering van het vervolg op Horizon Zero Dawn staat nog steeds gepland voor dit jaar, ondanks het feit dat Sony en Guerilla Games nogal gierig zijn geweest als het gaat om het delen van informatie over het spel. Het is de moeite waard op te merken dat het eerste spel intussen op de PC is verschenen, als onderdeel van Sony's 180 graden draai weg van zijn console exclusiviteitsbeleid. Maar we staan op het punt meer te weten te komen over Horizon Forbidden West.

Sony heeft aangekondigd dat een State of Play gewijd aan Horizon: Forbidden West zal plaatsvinden op 27 mei. Het nieuws werd bekendgemaakt via het Playstation Blog in een bericht van de directeur van het spel, Mathijs de Jonge. Het grootste deel van het beeldmateriaal zal geheel gewijd zijn aan de gameplay.


During this State of Play, we will debut the Horizon Forbidden West gameplay reveal! In this 20-minute exclusive segment, you’ll be seeing about 14 minutes of brand new in-game action featuring our heroic protagonist Aloy, all captured directly on PlayStation 5.

This reveal has been a true team effort and we’re very excited to show you what we have in store. Whether you’ve been with us and Aloy since Horizon Zero Dawn or are only just getting to know this incredible world, we want to share this huge milestone with you and cannot wait to see your favorite moments and reactions.

 

 

Veel meer dan dat weten we voorlopig nog niet, maar een paar dagen wachten zou zelfs voor de meest fanatieke fans meer dan draaglijk moeten zijn. De Horizon Forbidden West presentatie begint om 23.00 uur Britse tijd, maar een onaangekondigde voorshow begint om 18.00 uur. De verschijningsdatum van Horizon Forbidden West is natuurlijk een van de dingen die we op dit evenement verwachten te ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief