Horizon Forbidden West waarschijnlijk uitgesteld

Horizon Forbidden West waarschijnlijk uitgesteld

Aangekondigd tijdens Sony's Playstation 5 lanceringsevenement in juni 2020, is Horizon Forbidden West een van de meest geanticipeerde spellen op de volgende-generatie console. Hoewel het ook op Playstation 4 verkrijgbaar zal zijn, waren het de beelden van het spel dat op Playstation 5 draaide die gamers omver bliezen, waardoor een enorme verwachting ontstond voor een spel dat langer dan we verwachtten nodig lijkt te hebben om te komen.

Inderdaad was Horizon Forbidden West oorspronkelijk gepland voor een release in 2021, maar het voegt zich bij een lange lijst van spellen die hun lancering uitgesteld zagen. Degenen die hoopten het vervolg op Aloy's avonturen onder hun kerstboom te vinden zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn, maar het ziet ernaar uit dat het slechts een paar maanden vertraagd zal worden. Het feit dat het spel in de loop van juni nog geen precieze verschijningsdatum had was al reden tot bezorgdheid, maar een paar dagen geleden dook een meer dan geloofwaardig gerucht op, dat beweert dat de release van Horizon Forbidden West verschoven is naar het eerste kwartaal van 2022. Dit gerucht kwam van niemand minder dan Jeff Grubb, en werd vervolgens bevestigd door Jason Schreier.

 


Hoewel de informatie van twee zeer betrouwbare bronnen komt, is het de moeite waard te vermelden dat noch Sony noch Guerilla Games er nog iets over gezegd hebben, maar het zou slechts een kwestie van tijd moeten zijn voor het uitstel van Horizon Forbidden West officieel wordt.

Intussen kun je nog steeds weer in Aloy's avonturen duiken met het eerste deel, Horizon Zero Dawn, dat verkrijgbaar is op PlayStation 4 en PC. Als je het nog niet geprobeerd hebt, kun je het tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker, en begin de prijzen voor Horizon Forbidden West te volgen met ons prijswaarschuwingssysteem.

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief