Jij kunt meebeslissen over de volgende Resident Evil game

Jij kunt meebeslissen over de volgende Resident Evil game

De recente release van Resident Evil 4 Remake kan als een succes worden beschouwd. Net als bij eerdere remakes van de iconische survivalhorrorserie, zijn de nieuwigheden die Capcom introduceerde zeer verwelkomd door de enorme community van fans die de Resident Evil-games ondersteunen. Als jij een van die spelers bent en je afvraagt hoe de toekomst van de franchise eruitziet, kun je er zeker van zijn dat er in de toekomst meer Resident Evil komt, of dat nu in de vorm van gloednieuwe hoofddelen is of de remake van een oude titel.

Capcom wil de mening van de fans weten

In feite kun je daar iets over zeggen als je de officiële enquête invult die Capcom onlangs heeft vrijgegeven. Daarin wordt gevraagd naar je ervaring met alle aspecten van de franchise, van games tot films en meer, en aan het einde van de enquête word je ondervraagd over andere Resident Evil games waarvan je wilt dat ze opnieuw worden gemaakt. Dit geeft aan dat de ontwikkelaar van Resident Evil interesse blijft houden in het maken van nieuwe remakes, wat geweldig nieuws is voor de fans van de franchise.

 

 

Hoewel het gerucht gaat dat het volgende Resident Evil product een film zal zijn, zou een nieuwe videogame ook op de agenda van de ontwikkelaar moeten staan. We zullen nog even moeten wachten om erachter te komen of het een remake wordt van een van de oude titels of een vervolg op Resident Evil Village. Zie jij liever een compleet nieuw spel of een remake van titels als Code Veronica? Hoe dan ook, als je van de serie houdt, kun je veel plezier beleven door een Resident Evil 4 Remake code te krijgen met onze prijsvergelijker. Het brengt nieuwe functies en veel nieuwigheden die het onderscheiden van het origineel. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief