Resident Evil 4 Remake voegt de modus The Mercenaries toe

Resident Evil 4 Remake voegt de modus The Mercenaries toe

Resident Evil 4 Remake heeft de fans van de franchise weten te overtuigen met zijn verbeterde spelmechanismen, grafische revisie en nieuwe inhoud. Het spel heeft een van de beste releases aller tijden gehad voor de spellen in de franchise, met meer dan drie miljoen verkochte exemplaren in nauwelijks een paar dagen. Capcom breidt het spel nu uit met de aangekondigde post-launch content met onder meer een nieuwe spelstand die de fans van Resident Evil bekend zal voorkomen, want die was al aanwezig in verschillende eerdere delen van de franchise: The Mercenaries.

Leon tegen de wereld

The Mercenaries is gearriveerd als gratis DLC voor Resident Evil 4 Remake en het plaatst je in de schoenen van Leon terwijl hij probeert de aanvallen van een roofzuchtige horde vijanden te overleven terwijl hij de beste score probeert te halen. Deze nieuwe gameplaymodus zal best een spannende toevoeging zijn voor degenen die zich willen onderdompelen in een ervaring die meer naar actie neigt en de nieuwe stealth-mechanieken die in de remake aanwezig zijn buiten beschouwing laat.

 

 

De release van The Mercenaries is niet het enige recente nieuws voor Resident Evil 4 Remake. Capcom heeft ook de lancering aangekondigd van een betaalde DLC waarmee je de opgewaardeerde versies van je wapens eerder dan normaal kunt vrijspelen. Het is absoluut niet nodig om het spel uit te spelen, maar als wapens je kopje thee zijn, kan het een interessante aankoop voor je zijn. Onthoud in elk geval dat elk kaartje één wapen tegelijk ontgrendelt. 

"To gun enthusiasts, knife collectors, and lovers of weapons of any and all kinds: here's your ticket to the gun show! Specifically a ticket to be redeemed at the Merchant's shop. With this, you'll have access to a weapon's exclusive upgrade at any time, regardless of the weapon's level. Not only that, but once unlocked, the upgrade itself is free of charge!"

Als je liever geniet van de ervaring tegen minimale kosten, kun je je exemplaar van Resident Evil 4 Remake goedkoop kopen op elk platform met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Survival , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 24 maart 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief