BG PPC IG EN
 
 

Resident Evil 4 Remake kondigt Separate Ways DLC aan

Resident Evil 4 Remake kondigt Separate Ways DLC aan

Capcom heeft Separate Ways onthuld, een nieuwe verhaal-DLC voor Resident Evil 4 Remake die uitkomt op 21 september 2023. Separate Ways verkent een andere kant van het herboren verhaal en volgt Ada Wong op een clandestiene missie die de agent herenigt met Leon S. Kennedy tijdens zijn zoektocht naar de vermiste dochter van de president. Tegelijk met de release van Separate Ways wordt op dezelfde dag een gratis update voor The Mercenaries uitgebracht, waarin Ada Wong en haar beruchte werkgever Albert Wesker worden geïntroduceerd als speelbare personages voor de populaire bonusmodus.

De nieuwe trailer laat ook spannende beelden zien van de Resident Evil 4 VR Mode. Deze meeslepende nieuwe manier om de hoofdcampagne van Resident Evil 4 te beleven komt deze winter naar PlayStation VR2 als gratis DLC. Resident Evil 4 VR Mode brengt de actie dichterbij dan ooit tevoren en verhoogt de intensiteit met intuïtieve PlayStation VR2 Sense-besturing, inclusief tweehandig gebruik, realistische wapenhantering, verbeterde messenactie en meer.

 

 

Speel als Ada Wong

In Separate Ways reist Ada Wong naar een eenzaam en landelijk deel van Europa om te infiltreren in een dorp dat wordt gecontroleerd door de religieuze groepering Los Iluminados. In opdracht van Albert Wesker krijgt Ada de opdracht om het donkerste geheim van de sekte te bemachtigen: een mysterieus materiaal dat bekend staat als "de Amber". Haar operatie is verweven met de zoektocht van Leon S. Kennedy naar de vermiste dochter van de president, waardoor een alternatief perspectief op het hoofdverhaal ontstaat dat gebeurtenissen achter de schermen blootlegt.

Naast de veelgeprezen wapens, gevechten en messenmechanieken van Resident Evil 4, voegt Separate Ways een extra functie toe aan de ervaring die de snelle actie naar spannende nieuwe hoogten tilt. Voor deze opwindende missie is Ada bewapend met een Grappling Gun waarmee ze over afgronden kan slingeren, snel kan opstijgen en in de diepte kan duiken. Ze kan het apparaat ook tijdens gevechten gebruiken om vijanden van dichtbij aan te pakken en om van een afstand melee aanvallen uit te voeren.

Vorig jaar bracht Capcom Shadows of Rose uit, een DLC voor Resident Evil Village, in het pakket Winter's Expansion. De DLC speelt zich ongeveer zestien jaar na de oorspronkelijke gebeurtenissen af en we stappen in de schoenen van Rosemary, Ethan en Mia's dochter.

Separate Ways is beschikbaar als downloadbare add-on voor Resident Evil 4 op 21 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc via Steam. Resident Evil 4 VR Mode staat gepland voor release deze winter als gratis DLC exclusief voor PlayStation VR2. Bekijk onze prijsvergelijker voor de goedkoopste deals voor Resident Evil 4 Remake, en bereid je voor op de DLC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief