Instant Gaming EU
 
 

Jack heeft een upgrade gekregen voor Tekken 8

Jack heeft een upgrade gekregen voor Tekken 8

De legendarische Russische robot gemaakt door Dokter Bosconovitch koestert een diepe wrok tegen Kazuya Mishima en komt terug om de zaken te regelen in Tekken 8. De nieuwe Jack-8 is verbeterd met de nieuwste technologie en is de ultieme vechtmachine. Je kunt hem zien vechten tegen King in de nieuwste karakterpresentatievideo voor Tekken 8 hieronder.

 

 

Mechanisch geweld op zijn best

Zijn beperkte gevoel maakt Jack-8 tot een humanoïde wapen dat kan vechten zonder wroeging. Hij maakt optimaal gebruik van zijn gemechaniseerde kracht om zijn tegenstanders te slaan, schoppen en gooien alsof het lappenpoppen zijn. Zijn nieuwe visuele stijl ziet er indrukwekkend uit en maakt hem even angstaanjagend als altijd. Een massieve humanoïde robot is niet iets wat je op volle snelheid op je af ziet stormen om je botten te vermorzelen.

De strijd om The King of Iron Fist Tournament te winnen wordt in Tekken 8 spannender dan ooit. Het achtste deel in de iconische vechtserie zal heel wat nieuwigheden toevoegen, waaronder de nieuwe Rage Arts en het Heat System dat Bandai Namco samen met Nina Williams presenteerde. Doorgewinterde Tekken-spelers zullen nieuwe strategieën moeten bedenken, en nadenken over hoe ze voordeel kunnen halen uit de nieuwe mechanieken en ze kunnen counteren in gevechten, als ze als winnaar uit de bus willen komen. 

Gezien het feit dat Tekken 8 nog geen releasedatum heeft, is het misschien het beste dat het spel dit jaar geen deel uitmaakt van de EVO line-up, want spelers zouden weinig tijd hebben om te oefenen als Tekken 8 vóór het toernooi wordt uitgebracht. In elk geval hopen we het spel zo snel mogelijk te kunnen spelen. Vergeet niet de beste aanbiedingen voor Tekken 8 CD-sleutels te bekijken in onze prijsvergelijker voordat je je exemplaar koopt.

40.50€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief